Triumph: Σάρωσε στα βραβεία της Motorcycle News με 6 πρωτιές

Νίκος Γιαννούλας
Triumph: Σάρωσε στα βραβεία της Motorcycle News με 6 πρωτιές
Η βρετανική έκδοση Motorcycle News, μια από τις εγκυρότερες παγκοσμίως για τη μοτοσικλέτα, ανάδειξε την Triumph σε απόλυτη νικήτρια για το 2024.

Η Triumph «τα πήρε όλα και έφυγε» στα φετινά βραβεία της MCN, κερδίζοντας 6 πρωτιές συνολικά, μεταξύ των οποίων και αυτή του «Κατασκευαστή της Χρονιάς» και της «Μοτοσικλέτας της Χρονιάς». Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι το 2024 είναι η 3η συνεχή χρονιά που η Triumph κερδίζει τον τίτλο της «Μοτοσικλέτας της Χρονιάς».

Πιο συγκεκριμένα, οι διακρίσεις για την Triumph είχαν ως εξής:

«Κατασκευαστής της Χρονιάς»

Triumph

Με μια μεγάλη γκάμα νέων μοντέλων και πολλές αναβαθμίσεις υπαρχόντων μέσα στη χρονιά, η Triumph ξεχωρίζει σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες μοτοσικλετών και ταυτόχρονα έχει σημαντική αγωνιστική παρουσία σε παγκόσμιο επίπεδο.

Speed 400: «Μοτοσικλέτα της Χρονιάς» και «Καλύτερη στην κατηγορία Α2»

Triumph

Σχεδιασμένη από λευκή κόλα χαρτί, προσφέρει διασκεδαστική και γεμάτη σιγουριά οδήγηση σε αναβάτες όλων των ηλικιών. Ο μονοκύλινδρος υγρόψυκτος κινητήρας έχει χωρητικότητα 398 κ.εκ. και αποδίδει 40 ίππους.

Street Triple 765 RS: «Η καλύτερη naked μοτοσικλέτα επιδόσεων»

Triumph

Οι Βρετανοί επένδυσαν αρκετά στην εμπλοκή τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Moto2 και αυτό φαίνεται από τον τρόπο που διαχειρίστηκαν τον καινούριο κινητήρα 765 των Street Triple νέας γενιάς.Το τρικύλινδρο σύνολο των 765 κ.εκ. αποδίδει 120 ίππους στην έκδοση R, ενώ στην έκδοση RS και Moto2 η ισχύς ανεβαίνει στους 130 ίππους.

Tiger 900 GT PRO: «Η καλύτερη adventure κάτω των 1.000 κ.εκ.»

Triumph

Η νέα σειρά Tiger 900 διαθέτει σημαντικά αναβαθμισμένο κινητήρα και επιδόσεις, παρέα με ολοκαίνουργια συστήματα ενεργητικής ασφάλειας. Η νέα γκάμα περιλαμβάνει τις εκδόσεις GT Pro και Rally Pro. Ο τρικύλινδρος κινητήρας έχει δεχθεί σημαντική βελτίωση, με αποτέλεσμα να παρέχει 13% περισσότερη δύναμη από πριν, αποδίδοντας μέγιστη ισχύ 108 ίππων και ροπή 90 Nm.

Trident 660: «Η καλύτερη μοτοσικλέτα για γυναίκες οδηγούς»

Triumph

Με μικρές διαστάσεις, χαμηλό ύψος σέλας και εξαιρετική ευκολία οδήγησης, η Triumph Trident 660 είναι μια απολαυστική μοτοσικλέτα και ταυτόχρονα πανέμορφη, ειδικά στην επετειακή έκδοση Triple Tribute της εικόνας. Το τρικύλινδρο σύνολο των 660 κ.εκ. αποδίδει 81 ίππους στις 10.259 σ.α.λ. με τη ροπή να φτάνει τα 64 Nm στις 6.250 σ.α.λ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!