ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις - Πόσα αυτοκίνητα χρησιμοποιούνται για την οργάνωση του αγώνα

Στάθης Κοκκορόγιαννης
ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις - Πόσα αυτοκίνητα χρησιμοποιούνται για την οργάνωση του αγώνα
Γνωρίζατε πως δίχως τη συμβολή ενός εντυπωσιακού στόλου αυτοκινήτων, η διεξαγωγή του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις δεν θα ήταν εφικτή;

Το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις είναι μερικές ημέρες μακριά. Ο εθνικός μας αγώνας, 10ος του αγωνιστικού προγράμματος του WRC για το 2024, πλησιάζει και οι ετοιμασίες για την υποδοχή των κορυφαίων πληρωμάτων αγώνων ράλλυ σιγά-σιγά ολοκληρώνονται. Οι προωθητικές ενέργειες «δίνουν και παίρνουν», με τη μάχη του φετινού τίτλου να βρίσκεται σε κομβικό σημείο.

Η διεξαγωγή ενός αγώνα για το WRC δεν είναι εύκολη υπόθεση, καθώς απαιτείται άψογη οργάνωση και σωστά εργαλεία. Τις μετακινήσεις του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις αναλαμβάνει και φέτος η Toyota με έναν εντυπωσιακό στόλο.

Ο Ιάπωνας κατασκευαστής παρέχει φέτος 54 δικίνητα, τετρακίνητα, υβριδικά, ΙΧ, SUV, picκ-up και VAN μοντέλα για τις ανάγκες του αγώνα. Με τον τρόπο αυτό θα εξασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή του εθνικού μας αγώνα δίχως προβλήματα.

Το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις είναι προγραμματισμένο για τις 5-8 Σεπτεμβρίου και όλη τη δράση από το «Ράλλυ των Θεών» θα έχετε τη δυνατότητα να την ακολουθήσετε στο gMotion by Gazzetta.

Μία από τις πιο πολυναμενόμενες ειδικές διαδρομές δεν είναι άλλη από την υπερειδική στο ΣΕΑ Σείριος. Όλες τις πληροφορίες σχετικά με το πώς θα φτάσετε και πώς θα παρκάρετε μπορείτε να τις διαβάσετε πατώντας εδώ.

Φωτογραφίες: Rally Acropolis

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!