WRC, Rally Acropolis, Φουρμό: «Θα πάω για τη νίκη»

Κώστας Παστρίμας
WRC, Rally Acropolis, Φουρμό: «Θα πάω για τη νίκη»
Ο Γάλλος οδηγός της M-Sport Ford έχει έρθει στο Rally Acropolis με υψηλές φιλοδοξίες και δεν το κρύβει.

Ο Αντριάν Φουρμό διανύει φέτος μια καλή σεζόν με την M-Sport Ford και αυτήν τη φόρμα θέλει να τη συνεχίσει στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις. Το gazzetta συνάντησε τον Γάλλο οδηγό στη Λαμία, λίγο μετά το shakedown, και εκείνος στην ολιγόλεπτη συζήτησή μας ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος και δεν έκρυψε το μεγάλο στόχο του στον αγώνα.

Στην τυπική ερώτηση «Ποιος είναι ο στόχος σου στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις;», η απάντηση δεν ήταν διόλου... τυπική. «Θα μου άρεσε να πάρω εδώ την πρώτη μου νίκη», είπε, και βλέποντας την έκπληξη στο πρόσωπο όσων τον άκουσαν συνέχισε λέγοντας: «Νομίζω ότι εδώ στην Ελλάδα όλα είναι πιθανά. Πέρυσι ήμασταν ανταγωνιστικοί αλλά είχαμε πολλά κλαταρίσματα, που θα προσπαθήσουμε να αποφύγουμε φέτος».

Αντριάν Φουρμό

Η αυτοπεποίθηση του Φουρμό ξεχείλιζε το μεσημέρι της Πέμπτης στη Λαμία, καθώς στην ερώτηση ποιον θεωρεί το μεγαλύτερο αντίπαλό το για τη νίκη απάντησε απλά και μονολεκτικά: «Τον εαυτό μου», και στην επισήμανση μας ότι χρειάζεται και τύχη, απάντησε: «Ναι, αλλά την τύχη σου πρέπει να την κυνηγάς».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!