WRC, Rally Acropolis: Ο πρωτοφανής λόγος εγκατάλειψης των Αμούτζα/Ηλιόπουλου

Κώστας Παστρίμας
WRC, Rally Acropolis: Ο πρωτοφανής λόγος εγκατάλειψης των Αμούτζα/Ηλιόπουλου
Λόγω μιας απίστευτης απώλειας το δημοφιλές πλήρωμα δεν κατάφερε να κάνει ούτε ένα αγωνιστικό χιλιόμετρο.

Το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις ήταν ένας αγώνας τον οποίο οι Γιώργος Αμούτζας/Γιώργος Ηλιόπουλος περίμεναν με ανυπομονησία. Το ταλαντούχο πλήρωμα της On Sale Rally Team στα ελληνικά βουνά θα έδειχνε σε όλο τον κόσμο ότι πέρα από το... θεατρικό σανίδι μπορεί να τα καταφέρει το ίδιο καλά και με το γκάζι... σανίδα.

» Παρακολουθήστε LIVE την εξέλιξη του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις μέσα από το gmotion

Ένα απίστευτο τερτίπι της τύχης όμως, μαζί με μια αβλεψία του πληρώματος, δεν τους επέτρεψαν να εκπληρώσουν τις προσδοκίες τους. Πριν από την εκκίνηση της πρώτης ΕΔ της ημέρας, το πλήρωμα έκανε μια σύντομη στάση και βγήκαν από το Skoda Fabia Evo. Επιστρέφοντας σε αυτό, και καθ' οδόν για την εκκίνηση, διαπίστωσαν ότι δεν είχαν μαζί τους την επίσημη κάρτα χρόνου, αυτό που στη γλώσσα των αγώνων αποκαλείται «καρνέ».

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις

Αυτό είναι το επίσημο έγγραφο καταγραφής των χρόνων που πρέπει να έχουν μαζί τους τα πληρώματα για να μπορέσουν να ξεκινήσουν μια ΕΔ και να χρονομετρηθούν, και φυσικά χωρίς αυτό οι Αμούτζας/Ηλιόπουλος δεν μπόρεσαν να πάρουν εκκίνηση. Και όχι μόνο στη συγκεκριμένη ΕΔ αλλά και σε όλες τις υπόλοιπες της ημέρας.

Ήταν το δεύτερο πλήγμα για τη φιλόδοξη συμμετοχή της On Sale Rally Team, μαζί με την εγκατάλειψη από έξοδο των Αθανασούλα/Ζακχαίου. Μένει να μάθουμε αν ο Γιώργος Αμούτζας θα συνεχίσει την προσπάθειά του το Σάββατο.

Φωτογραφίες: On Sale/EKO Ράλλυ Ακρόπολις

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!