WRC, Rally Acropolis: Οι δηλώσεις των πληρωμάτων μετά το τέλος της 2ης ημέρας

Κώστας Παστρίμας
WRC, Rally Acropolis: Οι δηλώσεις των πληρωμάτων μετά το τέλος της 2ης ημέρας
Χαρά, πόνος, κούραση, απογοήτευση, το μενού της Παρασκευής στο Service Park της Λαμίας είχε όλα τα συναισθήματα.

Στο τέλος μιας επίπονης και κουραστικής ημέρας, τόσο σωματικά όσο και πνευματικά και ψυχικά, τα πληρώματα που παίρνουν μέρος στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις επέστρεψαν στη βάση τους, δηλαδή στο Service Park στη Λαμία. Εκεί έκαναν τις τελευταίες τους δηλώσεις, περιγράφοντας τι έζησαν κατά τη διάρκεια της ημέρας στις Ειδικές Διαδρομές. Αξίζει να τις δούμε...

#11 Thierry NEUVILLE / Martijn WYDAEGHE

«Ήταν μια δύσκολη μέρα. Παλέψαμε με αντίξοες συνθήκες, υψηλές θερμοκρασίες, αλλά ήμασταν σταθεροί, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε. Θέλαμε να ακολουθήσουμε το ρυθμό μας και να μην τρελαθούμε σε περίπτωση που χάναμε κάπου χρόνο. Αντιμετωπίσαμε τεχνικά θέματα, τα οποία έλυσαν τα παιδιά στο σέρβις».

#17 Sébastien OGIER / Vincent LANDAIS

«Στην 5η ειδική, 4 χλμ. πριν από τον τερματισμό, το turbo σταμάτησε να λειτουργεί. Και το υψόμετρο έκανε τα πράγματα ακόμα δυσκολότερα».

#8 Ott TÄNAK / Martin JÄRVEOJA

«Πολύ απαιτητική, σπουδαία μέρα. Είμαστε ευγνώμονες που δεν αντιμετωπίσαμε προβλήματα.Αυτό είναι πολύ θετικό για εμάς, αλλά γνωρίζουμε πως η αυριανή μέρα είναι δύσκολη. Το αυτοκίνητο ήταν καλύτερο στην τελευταία ειδική, αλλά δεν μετράει μόνο η επίδοση. Εξίσου σημαντική είναι και η αξιοπιστία».

#33 Elfyn EVANS / Scott MARTIN

«Κυρίως προφυλάξαμε το αυτοκίνητο. Είχαμε αρκετά σκληρές συνθήκες. Δοκιμάσαμε κάποια πράγματα, αλλά δεν έχουμε φτάσει στο σημείο που θα θέλαμε».

#6 Daniel SORDO / Cándido CARRERA

«Ήταν θετική μέρα. Δεν πήραμε ρίσκα για να προφυλάξουμε το αυτοκίνητο, αλλά οι χρόνοι ήταν καλοί. Είχε πολλή ζέστη στο αυτοκίνητο. Οι συνθήκες ήταν απαιτητικές».

#13 Grégoire MUNSTER / Louis LOUKA

«Χάσαμε ξανά το χειρόφρενο. Οι ειδικές είναι πολύ σκληρές και κλειστές, και χωρίς χειρόφρενο είναι δύσκολο να στρίψεις. Θα προσπαθήσω να είμαι στο top 5 αύριο».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!