Πού μπορείτε να δείτε πρώτοι τα νέα Skoda Kamiq, Scala και Octavia

Νίκος Γιαννούλας
Πού μπορείτε να δείτε πρώτοι τα νέα Skoda Kamiq, Scala και Octavia
Το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου θα παρουσιαστούν αποκλειστικά στο ελληνικό κοινό σε Avant Première τα ολοκαίνουργια μοντέλα της Skoda.

Με το σύνθημα «Skoda Let’s Explore Together», η ελληνική αντιπροσωπεία της τσέχικης μάρκας συστήνει στο ελληνικό κοινό όλα της τα νέα μοντέλα, σε ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, στο The Ellinikon Experience Park.

Skoda Kamiq
Νέο Skoda Kamiq

Σε αυτή, θα παρουσιαστούν αποκλειστικά στο ελληνικό κοινό για πρώτη φορά τα ολοκαίνουργια Skoda Kamiq, Scala και Octavia, όμως οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ. Οι καλεσμένοι θα έχουν επίσης τη δυνατότητα οδηγήσουν όλη τη νέα γενιά των μοντέλων Skoda, ανάμεσα τους το νέο Kodiaq και το αμιγώς ηλεκτρικό Enyaq, ενώ θα μάθουν τα νέα της μάρκας και θα ενημερωθούν για τις After Sales υπηρεσίες της Kosmocar καθώς και τα προγράμματα της VW Financial Services.

Skoda Octavia
Νέα Skoda Octavia.

Σημαντική στιγμή για την εκδήλωση αποτελεί η παρουσία του χρυσού Ολυμπιονίκη Μίλτοου Τεντόγλου, που ως πρέσβης της μάρκας που θα φωτογραφηθεί με το κοινό και θα δώσει live συνέντευξη στους λάτρεις της Skoda. Ταυτόχρονα θα υπάρχουν διαθέσιμες δραστηριότητες για όλη την οικογένεια, όπως Dj sets από γνωστούς ραδιοφωνικούς παραγωγούς των En Lefko, Hit και Red, kids triathlon. Τέλος, πλούσια δώρα θα συμπληρώσουν τη εορταστική ατμόσφαιρα.

Skoda Scala
Νέο Skoda Scala.


Η ήμερα θα κλείσει με ένα exclusive party με host την μοναδική Ελένη Τσολάκη και live συναυλία από το πιο αγαπημένο ελληνικό συγκρότημα. Το άνοιγμα της συναυλίας έχει αναλάβει η Αντωνία Καούρη. Oι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για το πρόγραμμα και τις δράσεις του «Skoda Let’s Explore Together» στο επίσημο ιστότοπο της Skoda, όπως επίσης να κλείσουν test drive με το μοντέλο που επιθυμούν και να εξασφαλίσουν τη θέση τους για το πιο hot πάρτι της χρονιάς.

Photo Credit: Skoda

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!