F1 - Μονοθέσιο τα «βάζει» με αγωνιστικό ράλλυ, drift και φορτηγό (vid)

F1 - Μονοθέσιο τα «βάζει» με αγωνιστικό ράλλυ, drift και φορτηγό (vid)
Ποιος θα έβγαινε νικητής από μία μάχη ανάμεσα σε μονοθέσιο της Formula 1, αγωνιστικό rallycross, drift Hypercar και Pro4 Truck; Ακολουθεί η απάντηση.

Γνωρίζουμε πως τα μονοθέσια της Formula 1 είναι στην πίστα τα ταχύτερα αγωνιστικά αυτοκίνητα του πλανήτη. Τι συμβαίνει όμως όταν οι κανόνες αλλάζουν, η διαδρομή δεν είναι κάτι που έχουμε συνηθίσει και οι αντίπαλοι είναι αγωνιστικά διαφορετικών κατηγοριών;

Η Red Bull σε πρόσφατο βίντεό της θέλησε να βάλει τα πιο… σκληρά αγωνιστικά αυτοκίνητα του πλανήτη από διαφορετικές μορφές αγώνων στην απόλυτη δοκιμασία. Για το λόγο αυτό επιστράτευσε την RB7 που κατέκτησε τον τίτλο της Formula 1 το 2011 και την έβαλε απέναντι στα: Subaru WRX STI (Rallycross), McLaren P1 Hypercar (Drift) και PR04 Trophy Truck (Φορτηγά).

Σε μία ειδικά διαμορφωμένη πίστα που αναδεικνύει τις αρετές των διαφορετικών τύπου αγωνιστικών εξελίχθηκε μία από τις πιο συναρπαστικές μάχες του 2024. Περισσότερα στο παρακάτω βίντεο.

Ακούστε την ομάδα του gMotion στο νέο podcast powered by Ford να αναλύει τον αγώνα της Formula 1 στη Σιγκαπούρη και τη νίκη του Λάντο Νόρις

Φωτογραφίες: Redbullcontentpool.com

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!