papamichail_tennis
30/07/2024
ΤΕΝΝΙΣ

Παπαμιχαήλ στο GWomen: «Πολύ περήφανη που αγωνίστηκα εδώ, ευχαριστώ την Μαρία που έπαιξε μαζί μου»

Πηνελόπη Γκιώνη

Χαρούμενη μεν, πικραμένη για το πρόωρο αντίο εμφανίστηκε η Δέσποινα Παπαμιχαήλ μετά τον αγώνα της με την Μαρία Σάκκαρη στα διπλά του Ολυμπιακού τουρνουά τένις στο Παρίσι.

Αποστολή στο Παρίσι: Πηνελόπη Γκιώνη

Χαρούμενη από τη μία που έπαιξε για πρώτη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες, πικραμένη από την άλλη που το ταξίδι τελείωσε πρόωρα. Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ έκανε το ντεμπούτο της στους Ολυμπιακούς Αγώνες Παρίσι 2024 μαζί με τη συναθλήτριά της Μαρία Σάκκαρη, στα διπλά που όμως γνώρισαν την ήττα στον πρώτο γύρο.

Η ίδια μετά τον αγώνα, μίλησε στο GWomen, και δήλωσε τα εξής:

«Είμαι πολύ περήφανη που μπόρεσα και έπαιξε σε μία τέτοια διοργάνωση. Ευχαριστώ τηn Μαρία που έπαιξε μαζί μου, είχε παίξει πολλά ματς. Ερχόταν μετά από ένα δύσκολο ματς και ξέρω ότι ήθελε το μετάλλιο και μπορούσε να το πάρει. Ήταν δύσκολο ψυχολογικά να έρθει και να παίξει στα δίπλα και την ευχαριστώ για αυτό. Γνωριζόμαστε από μικρές και ήταν μεγάλη χαρά να μπορέσουμε να παίξουμε σε μία διοργάνωση μαζί!

«Λίγο στην αρχή με μπλόκαρε που είδα Ολυμπιακούς κύκλους... αλλά πάντα δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό»

Επειδή είναι στο Ρολάν Γκαρός το τουρνουά είμαι πιο εξοικειωμένη, αυτό με βοήθησε και ότι είμαι με τη Μαρία και με τα παιδιά που γνωριζόμαστε οπότε δεν μου ήρθε τόσο μεγάλο. Αλλά φυσικά το να μπαίνεις στο γήπεδο εναντίον των παικτριών, να βλέπεις τους Ολυμπιακούς κύκλους λίγο στην αρχή με με κόμπλαρε. Αλλά σιγά-σιγά νομίζω προσπαθήσαμε, παίξαμε καλύτερα και σίγουρα θα μπορούσαμε να έχουμε παίξει πιο καλά αλλά πάντα δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και αυτό και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε.

Εγώ έχω λίγο πιο χαρούμενα συναισθήματα, είμαι σίγουρα στεναχωρημένη αλλά λίγο πιο χαρούμενα γιατί ήταν η πρώτη μου φορά. Θέλω να προσπαθήσω να παίξω και στην επόμενη. Οπότε θέλω να μείνω με θετικά και ό,τι έλαβα μέρος εδώ».

Για το Λος Άντζελες 2028, είπε: «Νομίζω πως σωματικά είμαστε και οι δύο πολύ καλά, εξαρτάται από τη θέληση».

Ακολούθησε το GWomen στο instagram

Στείλε μας νέα, ιδέες, προτάσεις, απορίες για τον γυναικείο αθλητισμό στο [email protected]