«Μονοθέσιο της Formula 1 ο... ΠΑΟ»

«Μονοθέσιο της Formula 1 ο... ΠΑΟ»

Gazzetta team

bet365

Με ένα εκ των κορυφαίων αυτοκινήτων της Formula 1 παρομοιάζει ο Σέρτζιο Σκαριόλο τον Παναθηναϊκό, καθώς ο τεχνικός της Κίμκι χαρακτηρίζει τους Πρωταθλητές Ευρώπης ως μονοθέσιο της Ferrari... Οι «πράσινοι» υποδέχονται την ρωσική ομάδα την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο των δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων της Ευρωλίγκα, με τον Ιταλό προπονητή να μιλά για τον... «τιμονιέρη» του «τριφυλλιού», Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αλλά και τα φαβορί της φετινής κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο τεχνικός της Κίμκι, που στο πρόσφατο Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας πανηγύρισε την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, όντας ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ισπανίας, μίλησε στην εφημερίδα «Sportday» και αναφέρθηκε αρχικά στην δυσκολία της οδήγησης του... μονοθεσίου εν ονόματι... Παναθηναϊκός: «Δίχως αμφιβολία, είναι από τα κορυφαία αυτοκίνητα! Από τα πιο δύσκολα για να τα κουμαντάρει ένας πιλότος. Οι Ferrari δεν είναι ευκολοδήγητες. Θέλουν μαέστρο οδηγό. Σαν τον Ομπράντοβιτς! Σε κάθε περίπτωση, πιο εύκολα μπαίνεις στην πρώτη εξάδα της Formula 1 με Renault, παρά να κερδίσεις με Ferrari», ενώ για την αναμέτρηση της Πέμπτης, στο πλαίσιο του δ' ομίλου της Ευρωλίγκα, σχολίασε: «Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται πάρα πολλά χρόνια στην κορυφή. Τα επίπεδά μας είναι διαφορετικά. Ομοίως και οι στόχοι. Από την άλλη, πρόκειται για ένα παιχνίδι μπάσκετ. Οπότε όλα μπορούν να συμβούν...».

Αναφερόμενος στις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν στην φετινή Ευρωλίγκα, υπογράμμισε: «Υπάρχουν τρία επίπεδα φέτος: στο πρώτο ανήκουν πέντε ομάδες, οι Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Σιένα. Στο δεύτερο οι ΤΣΣΚΑ, Μακάμπι και Εφές Πίλσεν και στο τρίτο όλοι οι άλλοι. Δηλαδή κι εμείς, αλλά μας λείπει κάτι για να ηγηθούμε αυτού του γκρουπ. Και η επιθυμία μας είναι ακριβώς αυτή: να είμαστε οι καλύτεροι αυτού του γκρουπ».

Κλείνοντας αναφέρθηκε στην φετινή στελέχωση του ρόστερ της Κίμκι: «Αναγκαστήκαμε να κάνουμε δραστικές αλλαγές τον Αύγουστο. Γιατί τότε αποφασίστηκε πως το μπάτζετ θα μειωθεί κατά 50%! Η συνέπεια αυτού ήταν να χάσουμε τους πιο έμπειρους και ταλαντούχους παίκτες μας. Επειδή δεν είχαμε χρήματα, υποχρεωθήκαμε να επιλέξουμε νέους Ρώσους παίκτες, που δεν είχαν σημαντικό ρόλο ή πολύ χρόνο συμμετοχής μέχρι τότε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα