Πηλίδης: «Ξηγημένος ο Acun, δεν θεωρώ καν άνθρωπο τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ» (vid)

Newsroom
Πηλίδης: «Ξηγημένος ο Acun, δεν θεωρώ καν άνθρωπο τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ» (vid)
Ο Γιωρίκας Πηλίδης μίλησε για την αποχώρηση του από το Survivor αλλά και για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ.

O Γιωρίκας Πηλίδης παραχώρησε συνέντευξη στο Open και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο Survivor.

Μίλησε για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, τόνισε ότι έχει πάρει τα χρήματά του μετά την αποχώρηση από το ριάλιτι επιβίωσης χαρακτηρίζοντας «ξηγημένο» τον Acun και άνανδρο τον make up artist, ενώ άφησε αιχμές και για την Ομοσπονδία.

«Μετά το Survivor έχω επιστρέψει στην καθημερινότητά μου και στις προπονήσεις μου. Προπονούμαι κανονικά όπως πριν, τρεις φορές τη μέσα. Το μόνο που άλλαξε είναι ότι με αναγνωρίζει περισσότερο ο κόσμος. Μου αρέσει γιατί με έμαθε ο κόσμος από την καλή μου πλευρά», είπε αρχικά.

«Με ενοχλεί, αρκετά μπορώ να πω, που με έμαθαν από το Survivor, επειδή εγώ έχω αφιερώσει τη ζωή μου μέσα σ' αυτό το γυμναστήριο, στις προπονήσεις, στην πάλη, σ΄αυτό που κάνω. Ο κόσμος δυστυχώς με έμαθε μέσα από ένα τηλεπαιχνίδι. Θα ήταν πιο ευχάριστο μέσα από την πάλη. Δεν θα έμπαινα ξανά στο Survivor. Θεωρώ ότι αυτά που έπρεπε να πάρω από το παιχνίδι τα πήρα και είμαι ευγνώμων για όλα».

«Δέχομαι πόλεμο από την Ομοσπονδία. Δεν μας πληρώνουν. Η Ομοσπονδία δε στηρίζει με κανένα τρόπο τα παιδιά της με κανένα τρόπο για να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα. Ένα μήνα πριν μπω στο Survivor είχα βγει παγκόσμιος πρωταθλητής. Δεν έχουμε χρυσό παγκόσμιο πρωταθλητή... Δέχομαι χειρότερη στάση, δεν χαίρεται κανένας με τις επιτυχίες μου... Εγώ είπα ότι σε καμία περίπτωση δεν θα έστηνα αγώνα. Δεν ξέρω για ποιο λόγο έχει γίνει αυτό το... Αντί να βγουν και να με καλύψουν, προσπαθούν να μου λερώσουν το όνομα», είπε ο Γιωρίκας Πιλίδης.

Για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ

Όταν ρωτήθηκε για τον πιο πολυσυζητημένο παίκτη του Survivor, τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, απάντησε: «Δεν θέλω, κόψτε την ερώτηση. Χαίρομαι πάρα πολύ που δεν συναντήθηκα μέσα με αυτό τον άνθρωπο. Αυτό το πράγμα που κάνει εναντίον του Άρη, εύχομαι να μάθει όσα λέει ο Κωνσταντίνος. Ξέρω ότι η παραγωγή δεν θα το πει ποτέ γιατί έτσι είναι οι κανόνες. Πραγματικά δεν υπάρχει κανένα ειδύλλιο. Εκεί μέσα δεν σκέφτεσαι ποια να γουστάρεις. Σ' ενδιαφέρει μόνο η επιβιώσή σου. Δεν τον θεωρώ καν άνθρωπο, αυτό που κάνει είναι άνανδρο...».

«Ξηγημένος ο Acun»

«Τα έχω πάρει τα χρήματα μετά την αποχώρησή μου. Ο κύριος Acun είναι πολύ ξηγημένος, δεν είναι ομοσπονδία», είπε επίσης μεταξύ άλλων.