10 αθλητικά παπούτσια που μπορείς να φορέσεις ακόμα και για ποτό το βράδυ

Newsroom
10 αθλητικά παπούτσια που μπορείς να φορέσεις ακόμα και για ποτό το βράδυ
Δεν είναι όλα πιο εύκολα όταν φοράς ένα ζευγάρι άνετα αθλητικά παπούτσια;

Ούτε να κάθεσαι να παιδεύεσαι με πιο βραδινές επιλογές που συχνά δεν είναι και τόσο άνετες ούτε τίποτα. Άσε που ειδικά τα τελευταία χρόνια, τα αθλητικά παπούτσια δε φοριούνται πια μόνο στα γυμναστήρια ή γενικά κατά τη διάρκεια της προπόνησης αλλά καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Σε ένα περιποιημένο casual outfit το πρωί στη δουλειά, σε meetings, ακόμα και το βράδυ σε μία έξοδο για ποτό.

Δεν είναι, όμως, όλα τα παπούτσια τόσο εύκολο να συνδυαστούν με όλες τις περιστάσεις. Για ένα ραντεβού, ας πούμε, θέλεις σχέδια που να είναι κάπως passe-partout και να μπορείς να τα φορέσεις ανά πάσα στιγμή. Γι’ αυτό και για να μην μπαίνεις στη διαδικασία να ψάχνεις, βρήκαμε μερικά από τα ωραιότερα σχέδια της αγοράς.

Έχουμε και λέμε.

...

Under Armour Charged Pursuit 3 Twist

Ελαφρύ και ευέλικτο είναι το όνομα του παιχνιδιού. Πολύ πλέγμα για αναπνοή και Charged Cushioning® για προστασία από τις κρούσεις. Απλά φόρεσέ τα και τρέξε για χιλιόμετρα και μετά συνέχισε την ημέρα σου με μία έξοδο.

...

New Balance 430V2

Επίλεξέ τα για το καθημερινό σου τρέξιμο και εντυπωσίασε με το κομψό του design. Αυτά τα ανδρικά running παπούτσια New Balance 430V2 είναι κατασκευασμένα με ανθεκτικό άνω μέρος από συνθετικά υλικά. Διαθέτει καθαρό vamp, μαλακή ενδιάμεση σόλα για άνεση με ουδέτερο πρηνισμό.

...

Bruno Marc SBFS2223M

Αθλητικά lightweight παπούτσια, ιδιαίτερα στυλάτα για κάθε έξοδο που θα κάνεις. Έχουν επενδύσει στην άνεση του ποδιού, οπότε μπορείς να τα φοράς άνετα για ώρες είτε σε ένα χαλαρό τρέξιμο είτε για μία πιο βραδινή ή επίσημη έξοδο.

...

Emporio Armani EA7 INFINITY

Αδύνατο να περάσει απαρατήρητο αυτό το χαμηλό αθλητικό της μάρκας Emporio Armani EA7. Το υφασμάτινο στέλεχός του σε μαύρο χρώμα του δίνουν ένα μοναδικό στυλ. Το μοντέλο Infinity, με τη συνθετική επένδυση και εξωτερική σόλα από καουτσούκ. Για να τα φοράς σε κάθε περίσταση και όλες τις σεζόν!

...

asics GEL-QUANTUM LYTE II

Το Gel-Quantum Lyte II είναι η πρόταση της asics για εσένα που θέτεις προπονητικούς στόχους και θέλεις να τους πετύχεις! Κατασκευασμένο για ουδέτερους δρομείς, η εξωτερική του σύνθεση αποτελείται από συνθετικές ίνες που επιτρέπουν την άριστη διαπνοή του πέλματός σου. Η ενισχυμένη φτέρνα του με τη βοήθεια της τεχνολογίας Rearfoot GEL™ παρέχει αντικραδασμική προστασία, ενώ η ενδιάμεση σόλα με αφρό EVA χαρίζει ελαφρύ πάτημα για μέγιστη άνεση.

...

adidas Performance Runfalcon 3.0

Ένα ξεχωριστό σχέδιο της adidas που θα τραβήξει τα βλέμματα σε όποια περίσταση κι αν τα φορέσεις. Η άνεση συναρπάζει σε κάθε αθλητική δραστηριότητα, ενώ, αν το φορέσεις για καφέ, φαγητό ή ποτό, θα αναβαθμίσουν σίγουρα την εμφάνισή σου.

...

Skechers 232186_Nvy

Εξαιρετικά ελαφρύ sneaker από την εταιρεία Skechers. Υφασμάτινο πλέγμα στο πάνω μέρος με ελαστικά κορδόνια. Διαθέσιμα σε μπλε χρώμα. Σχέδιο που πλένεται στο πλυντήριο.

...

Reebok Flexagon Force 3.0

Εάν ψάχνεις ένα ζευγάρι παπούτσια υψηλής ποιότητας, προσιτά στην τιμή και κομψά, τότε τα Reebok Flexagon Force 3.0 είναι η απάντηση που ζητάς. Επιπλέον, με τεχνολογίες FuelFoam, MemoryTech και Ortholite, το πέλμα σου θα έχει την απαραίτητη στήριξη για να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις της ημέρας.

...

New Balance με Fresh foam 880v12

Επίλεξε αυτά τα ανδρικά παπούτσια running με all-over contrast λεπτομέρειες και μεσόσολα δύο στρώσεων για απορρόφηση από το αφρώδες αντικραδασμικό υλικό που ξεκινάει στο μετατάρσιο και Fresh Foam X κάτω από την φτέρνα. Για εσένα που αγαπάς τη γυμναστική και θες να τα ταιριάζεις με κάθε εμφάνισή σου.

...

NIKE AIR MAX 270

Τα ανδρικά παπούτσια Nike Air Max 270 είναι εμπνευσμένα από δύο εμβληματικά μοντέλα Air: τα Air Max 180 και Air Max 93. Διαθέτουν τη μεγαλύτερη μονάδα αερόσολας στη φτέρνα από οποιαδήποτε άλλο μοντέλο της Nike μέχρι σήμερα, προσφέροντας εξαιρετικά ομαλό βηματισμό με απίστευτη αίσθηση και εμφάνιση.