Τελικά ο αετός δεν κρατούσε καρχαρία, αλλά σκουμπρί (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Τελικά ο αετός δεν κρατούσε καρχαρία, αλλά σκουμπρί (vid)
Με ταχεία ακρίβεια και ακλόνητη εστίαση, το πτηνό βούτηξε από τον ουρανό, βυθίζοντας τα νύχια του στο νερό, και βγήκε θριαμβευτικά με το θήραμά του.

Σε ένα εντυπωσιακό θέαμα σε παραλία των ΗΠΑ που άφησε έκπληκτους τους θεατές, ένα αξιοσημείωτο και σπάνιο γεγονός εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια τους. Ένας αετός που πετούσε στον ουρανό με ένα μεγάλο ψάρι σφιχταγκαλιασμένο στα τρομερά νύχια του. Το βίντεο που έχει τραβηχτεί σε παραλία της Νότιας Καρολίνας έγινε viral, με περισσότερες από 29 εκατομμύρια προβολές στο Twitter.

Ο κόσμος δεν μπορούσε να διακρίνει τι ψάρι ήταν αυτό που είχε στα νύχια του ο ψαραετός. Πολλοί θεώρησαν ότι ήταν ένας μικρός καρχαρίας, ωστόσο στην πραγματικότητα επρόκειτο για ισπανικό σκουμπρί.

Οι Tracking Sharks που ανέβασαν το βίντεο στις 3 Ιουλίου του 2020, ενημέρωσαν τι συμβαίνει στην πραγματικότητα, αφού μίλησαν με έναν ειδικό.

«Ο ερευνητής καρχαριών της Μασαχουσέτης, John Chisholm επιβεβαίωσε ότι το πουλί είναι ψαραετός και το γεύμα του δεν ήταν καρχαρίας, αλλά ισπανικό σκουμπρί», έγραψαν.

 

Η απίστευτη σκηνή διαδραματίστηκε την στιγμή, όπου οι λουόμενοι και οι λάτρεις της φύσης έζησαν μια αξέχαστη επίδειξη της ανδρείας των πτηνών. Καθώς το πλήθος παρακολουθούσε με δέος, το τεράστιο πτηνό, να αποδεικνύει τις εντυπωσιακές κυνηγετικές του ικανότητες αρπάζοντας το ψάρι από τον ωκεανό.

Η απόλυτη τόλμη και η δύναμη που επέδειξε ο ψαραετός ήταν απλά εκπληκτική. Με ταχεία ακρίβεια και ακλόνητη εστίαση, το πτηνό βούτηξε από τον ουρανό, βυθίζοντας τα νύχια του στο νερό, και βγήκε θριαμβευτικά με το θήραμά του.