The Fondazione Aficionados Christmas Unusual Extravaganza powered by Hendrick's Gin

Newsroom
The Fondazione Aficionados Christmas Unusual Extravaganza powered by Hendrick's Gin
Το Fondazione αλλάζει, μετεξελίσσεται και αναγεννάται και πάλι σε  ένα "υβριδικό" members’ club, ανοιχτό όμως καθημερινά σε όλους!

To Σάββατο 9 Δεκεμβρίου το μεσημέρι, πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο Christmas gathering του Fondazione.

Το κάλεσμα ήταν για πρώτη χρονιά ανοιχτό στο ευρύ κοινό και με τίτλο

A Christmas Unusual Extravaganza ο peripatetic concept maker, Γεώργιος Thisseas Καράμπελλας Curator / Creative Director Fondazione, υποδέχθηκε το κοινό του ιστορικού και εμβληματικού χώρου του Fondazione / Βιβλιοθήκη Ίδρυμα Σ. Λοβέρδου σε ένα κάλεσμα με απόλυτα Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα!

Ιδιαίτερη στιγμή του event, αποτέλεσε η ανακοίνωση της νέας εποχής του Fondazione, και της μετεξέλιξης του σε Fondazione Aficionados.

Το Fondazione αλλάζει, μετεξελίσσεται και αναγεννάται και πάλι σε ένα ‘’υβριδικό’’ members’ club, ανοιχτό όμως καθημερινά σε όλους!

κηηξ

Μια νέα all-day culture and dine εμπειρία στα πρότυπα μίας ιδιωτικής λέσχης μελών με πρωτοποριακό χαρακτήρα καθώς θα είναι προσβάσιμη στο ευρύ κοινό.

Μοναδικής αισθητικής εσωτερικοί χώροι, workspaces, ιδιαίτερα κοκτέιλς και επιλεγμένη λίστα κρασιών, υπέροχοι κήποι σε συνδυασμό με κάθε μορφής ευ ζην. Τα αγαπημένα απροσδόκητα events Les Salons litteraires, τα πάντα με κάτι διαφορετικό!

Mε ένα twist! Με ένα certain je ne sais quoi!

Ζήστε, ψυχαγωγηθείτε, γνωρίστε νέους ανθρώπους, απολαύστε ένα εξαίσιο γεύμα. Ένα απενοχοποιημένο Dolce far niente.

Το αξίζουμε!

ξγηηξ

Tην ξεχωριστή Fondazione Aficionados Christmas Unusual Extravaganza συνόδευσε υπέροχα το HENDRICK’S GIN, το οποίο υποδέχτηκε τους καλεσμένους σε ένα Festive Unusual set up, γεμάτο Ηendrick’s Χmas στολίδια, λαμπιόνια, μαλλί της γριάς με γεύση τριαντάφυλλο, χαρακτηριστικό στοιχείο της κλασσικής συνταγής του Hendrick’s Gin και φυσικά μοναδικά Xmas Hendrick’s Cocktails, τα οποία ενθουσίασαν το κοινό και έδωσαν ένα ξεχωριστό τόνο στην ημέρα!

Τo Χριστουγεννιάτικο κάλεσμα συμπλήρωσαν ιδανικά με την καλλιτεχνική τους παρουσία, οι special guests του Fondazione.

H δημιουργός κοσμημάτων Polina Ellis με το Melissa charm for 2024, o μουσικός Μιχάλης Ζέης με το live performance αγαπημένων Christmas carols και η Neda Decorations, Styled by D. Mastrokalos με τις προτάσεις τους σε Christmas flower decorations.

FONDAZIONE

Βιβλιοθήκη Σ. Λοβέρδου

Λ Κηφισίας 256 και Όθωνος, Κηφισιά, 145 62