Τύπος απορρίφθηκε αμέσως σε συνέντευξη για δουλειά αφού απάντησε «λάθος» σε ερώτηση στην reception

Επιμέλεια: Newsroom
Τύπος απορρίφθηκε αμέσως σε συνέντευξη για δουλειά αφού απάντησε «λάθος» σε ερώτηση στην reception
Ένας υποψήφιος εργαζόμενος απέτυχε σε συνέντευξη για δουλειά πριν καν ξεκινήσει η διαδικασία

Όταν πηγαίνετε σε μια συνέντευξη για δουλειά, πρέπει να έχετε την καλύτερη δυνατή συμπεριφορά από τη στιγμή που θα περάσετε την πόρτα μέχρι το δευτερόλεπτο που θα φύγετε.

Αυτό το έμαθε με τον χειρότερο τρόπο ένας τύπος, αφού απέτυχε στη συνέντευξή του πριν καν μπει στην αίθουσα. Ο συγκεκριμένος υποψήφιος απορρίφθηκε στην πραγματικότητα αφού πρώτα τα έκανε «θάλασσα» σε ένα άτυπο τεστ στην υποδοχή.

Μπορεί να έχετε όλα τα προσόντα, τις ικανότητες και κάθε χάρισμα στο ενεργητικό σας, αλλά αν δεν κάνετε την... καλή πρώτη εντύπωση, μπορεί να φύγετε από τη συνέντευξη πριν καν το καταλάβετε.

δουλεια

Η ιστορία έγινε γνωστή στο φόρουμ "Life Pro Tips" του Reddit και έχει ως εξής: «Σήμερα, ένας υποψήφιος κατέστρεψε τη συνέντευξή του στα πρώτα 5 λεπτά από την ώρα που μπήκε στο κτήριο»

Στη συνέχεια εξήγησε: «Ήταν αγενής προς την υπάλληλο υποδοχής. Εκείνη τον χαιρέτησε και εκείνος μετά βίας της έριξε ένα βλέμμα. Προσπάθησε να του μιλήσει και να τον καλημερίσει, αλλά και πάλι, καμία οπτική επαφή, κανένα ενδιαφέρον να μιλήσει μαζί της. Αυτό που ο υποψήφιος δεν είχε συνειδητοποιήσει ήταν ότι η "ρεσεψιονίστ" ήταν στην πραγματικότητα ο διευθυντής πρόσληψης.

Τον κάλεσε πίσω στην αίθουσα συνεδριάσεων και του εξήγησε πώς κάθε άτομο στην ομάδα μας είναι πολύτιμο και αξίζει σεβασμού.

Λόγω της αλληλεπίδρασής του με τη "ρεσεψιονίστ", ο διευθυντής προσλήψεων δεν θεώρησε ότι του ταίριαζε. Σας ευχαριστούμε για το χρόνο σας, αλλά η συνέντευξη τελείωσε. Να είστε ευγενικοί με όλους στο κτίριο».