Με κόκκινη γραβάτα και λουράκι ο Οικονόμου: «Τα δελτία που χάλαγαν κόσμο για τον βάζελο για να δω τι θα κάνουν απόψε» (vid)

Με κόκκινη γραβάτα και λουράκι ο Οικονόμου: «Τα δελτία που χάλαγαν κόσμο για τον βάζελο για να δω τι θα κάνουν απόψε» (vid)
Σε κλίμα τελικού Conference League μπήκε από νωρίς ο Δημήτρης Οικονόμου.

Με κόκκινη γραβάτα και κόκκινο λουράκι στο ρολόι του εμφανίστηκε στην εκπομπή του στον ΣΚΑΪ ο Δημήτρης Οικονόμου, με τον Άκη Παυλόπουλο να τον κάνει τα σχετικά πειράγματα.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Σήμερα» περιμένει με ανυπομονησία τον τελικό του Conference League εκεί όπου ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσει την πρώτη ευρωπαϊκή κούπα ελληνικής ομάδας απέναντι στην Φιορεντίνα.

«Το θέμα της ημέρας είναι το μεγάλο ματς του Ολυμπιακού με την Φιορεντίνα και τα μέτρα κυρίως. Το ματς το μέσα είναι άλλο θέμα και άλλο θέμα το έξω. Για το μέσα έχουμε την ευθύνη εμείς... οι Ολυμπιακοί να καθαρίσουμε το ματσάκι, να το σηκώσουμε και να πάμε στην ευχή της Παναγίας και να γίνει χαμός στην Ελλάδα», τόνισε αρχικά ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ.

«Γιατί είμαστε πολλοί περισσότεροι από όλους τους άλλους. Γιατί όπως βλέπεις τον Μητσοτάκη που τον άθροισμα των υπολοίπων δεν τον φτάνουν, έτσι και το άθροισμα των οπαδών όλων των υπολοίπων ομάδων δεν φτάνει του Ολυμπιακού», πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Κάτσε να το σηκώσω σήμερα και θα δεις τί θα γίνει! Θα πανηγυρίζουμε 7 μέρες. Τα δελτία που έβλεπα τόσες μέρες και πανηγύριζαν για τον βάζελο για να δω τι θα κάνουν απόψε!», συμπλήρωσε ο Δημήτρης Οικονόμου.