Ανδρουλάκης: «Θα πάω στον τελικό του Conference League, να κάνει την υπέρβαση ο Ολυμπιακός» (vid)

Ανδρουλάκης: «Θα πάω στον τελικό του Conference League, να κάνει την υπέρβαση ο Ολυμπιακός» (vid)
Στον τελικό του Conference League προκειμένου να δει από κοντά την προσπάθεια του Ολυμπιακού για την κατάκτηση της πρώτης ευρωπαϊκής κούπας, θα δώσει το παρών ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης μίλησε στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» για τον μεγάλο τελικό του Conference League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Φιορεντίνα.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως θα είναι η πρώτη φορά που ελληνική ομάδα θα κατακτήσει ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Μάλιστα, αν και Παναθηναϊκός, το βράδυ της Τετάρτης θα βρεθεί στην OPAP Arena για να παρακολουθήσει από κοντά την προσπάθεια του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης για τον τελικό του Ολυμπιακού: «Ευχόμαστε σε όλες τις ελληνικές ομάδες. Ήδη πάμε πολύ καλά. Κατέκτησε ο Παναθηναϊκός την Euroleague μετά από χρόνια, μακάρι να κάνει ο Ολυμπιακός την υπέρβαση να πάρει μια ελληνική ομάδα ένα πρωτάθλημα ευρωπαϊκό και να είναι η φετινή χρονιά μια πολύ πετυχημένη για τον ελληνικό αθλητισμό».

Για το αν θα πάει στον τελικό του Conference League: «Θα πάω. Θέλει πολύ ο γιος μου να πάμε και θα πάμε».

Για την πρόβλεψή του για τον τελικό: «Εγώ είμαι πιο πολύ μπασκετικός, δεν έχω δει τη Φιορεντίνα. Τον Ολυμπιακό τον έχω δει δυο φορές. Ο γιος μου είναι Ολυμπιακός και πιστεύει ότι θα το πάρει».