Το πιο «καμένο» ραντεβού στο First Dates: Οι εξωγήινοι, η NASA και ο ΛΕΞ (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Το πιο «καμένο» ραντεβού στο First Dates: Οι εξωγήινοι, η NASA και ο ΛΕΞ (vid)
Για την ύπαρξη εξωγήινων αναρωτήθηκε η Λούσι και ο Σπύρος της απάντησε με... ΛΕΞ στο First Dates.

Η ύπαρξη ή όχι των εξωγήινων έπεσε σαν θέμα συζήτησης στο ραντεβού του Σπύρου και της Λούσι στο First Dates, με τον 27χρονο να της απαντά με στίχους από το κομμάτι του γνωστού ράπερ ΛΕΞ «Τίποτα στον κόσμο» και να αναρωτιέται backstage για τη ωριμότητά της.

Στην κουβέντα του ζευγαριού και με τη βοήθεια των καρτών που τους δόθηκαν, πρωταγωνίστησαν οι εξωγήινοι και διάφορες άλλες θεωρίες συνομωσίας. «Υπάρχουν εξωγήινοι;», έλεγε η ερώτηση που έκανε η Λούσι στον Σπύρο. «Γιατί να μην υπάρχουν;», ρώτησε στη συνέχεια η κοπέλα. «Ποιος μας λέει ότι δεν υπάρχουν;», πρόσθεσε.

Τότε ο Σπύρος της απάντησε με στίχους από ΛΕΞ. «Εξωγήινοι, διαστημόπλοια και ουσίες, πέφτουμε από τις πολυκατοικίες», είπε ο παίκτης του ριάλιτι του Star.

«Ξέρω ότι κάτι υπάρχει στη θάλασσα που δε μας έχουν πει... », είπε η Λούσι. «Το Κθούλου;», αναρωτήθηκε ο Σπύρος. «I don't know! Αλλά σκέψου το '56 η NASA άρχισε να κοιτάει τη θάλασσα. Την ίδια χρονιά το σταμάτησε, κι άρχισε να κοιτάει τρόπο να βγούμε από τη Γη. Μετά... έκανε έκρηξη μέσα στη θάλασσα; Τι βρήκε;», πρόσθεσε η Λούσι.

«Κι αρχίζουμε θεωρίες συνομωσίας...», αποκρίθηκε ο Σπύρος.

«Νομίζω χαλάρωσα τόσο πολύ που έλεγα ό,τι χαζομάρα μου ερχόταν στο μυαλό», είπε στην κάμερα η Λούσι. «Είναι θα πω μικρή αλλά όχι με το ηλικιακό, πιο προς το ανώριμο,. ξέρω 'γω... δε θέλω να γίνω κακός παραπάνω. Ο νοών νοείτω!», είπε ο Σπύρος, υπονοώντας ότι δε θα υπάρξει δεύτερο ραντεβού με τη Λούσι.