Ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ μετά τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του φέρεται να απείλησε και την πρώην σύζυγό του: «Θα σε θάψω ζωντανή» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ μετά τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του φέρεται να απείλησε και την πρώην σύζυγό του: «Θα σε θάψω ζωντανή» (vid)
Νέες αποκαλύψεις για τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ που κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του έρχονται στην επιφάνεια.

Νέα διάσταση παίρνει η υπόθεση ξυλοδαρμού της δημοσιογράφου από τον σύντροφό της και επίσης δημοσιογράφο της ΕΡΤ, μετά την αποκάλυψη της εκπομπής «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Συγκεκριμένα η Κέλλυ Χεινοπώρου ανέφερε στον Γιώργο Λιάγκα ότι ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ κακοποιούσε και την πρώην σύζυγό του. Μάλιστα, το βράδυ της περασμένης Κυριακής, μετά τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του, απείλησε την σύζυγό του λέγοντάς της «θα σε θάψω ζωντανή», προφανώς διότι έμαθε ότι η πρώην σύζυγός του μίλησε με την σύντροφό του.

Η δημοσιογράφος του «Πρωινού» ανέφερε τα εξής: «Η εν διαστάσει σύζυγος του δημοσιογράφου έχει καταθέσει ξυλοδαρμούς, απειλές και έχει αποδείξεις και στοιχεία.

Μάλιστα, την Κυριακή το βράδυ που συνέβη ο ξυλοδαρμός της συναδέλφου, όταν έφυγε ο δράστης από το σπίτι, φαίνεται να πήγε στο σπίτι της εν διαστάσει συζύγου και να την απείλησε. Η φράση ήταν «θα σε θάψω ζωντανή». Ενδεχομένως, η εν διαστάσει σύζυγος να μίλησε με το θύμα», ανέφερε χαρακτηριστικά.