Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που ΙΧ παρασύρει νεαρή στην Λ. Αθηνών και εξαφανίζεται

Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που ΙΧ παρασύρει νεαρή στην Λ. Αθηνών και εξαφανίζεται
Σοκαριστικό βίντεο έρχεται στη δημοσιότητα με την παράσυρση 17χρονης από ΙΧ στη Λεωφόρο Αθηνών στο Περιστέρι.

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Τετάρτης (26/6) όταν ένα ΙΧ παρέσυρε και εγκατέλειψε 17χρονη πεζή στη Λεωφόρο Αθηνών στο Περιστέρι.

Το νεαρό κορίτσι μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση. Λίγες ώρες αργότερα το newsit έφερε στην επιφάνεια ένα βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή της παράσυρσης της 17χρονης.

Στο βίντεο από κάμερα ασφαλείας φαίνεται η 17χρονη κοπέλα να στέκεται στην άκρη του πεζοδρομίου και κάνει το πρώτο βήμα για να διασχίσει τη Λεωφόρο Αθηνών στο Περιστέρι. Ξαφνικά ένα αυτοκίνητο την χτυπάει, την πετάει αρκετά μέτρα μακριά και εξαφανίζεται.

Από πίσω ακολουθεί άλλο αυτοκίνητο, το οποίο προσπαθεί να αποφύγει το κορίτσι. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες η 17χρονη για περίπου εφτά λεπτά παρέμεινε στο οδόστρωμα με αρκετά από τα αυτοκίνητα που διέρχονταν να μην σταματούν και να προσπαθούν να την αποφύγουν.

Τελικά, η 17χρονη δέχτηκε τη βοήθεια οδηγών των διερχόμενων αυτοκινήτων, που την είδαν πεσμένη στο οδόστρωμα. Λίγο αργότερα ασθενοφόρο την μετέφερε στο Αττικό Νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.