Hawk Tuah Girl: Η κοπέλα που έγινε το απόλυτο viral με τις σεξουαλικές συμβουλές ξεκινάει τη δική της επιχείρηση (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Hawk Tuah Girl: Η κοπέλα που έγινε το απόλυτο viral με τις σεξουαλικές συμβουλές ξεκινάει τη δική της επιχείρηση (vid)
Χαμός επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στο διαδίκτυο με μια κοπέλα που ονομάζεται Χέιλι και αποκαλείται πλέον «Hawk Tuah Girl».

Η γυναίκα πίσω από το viral βίντεο "Hawk Tuah" έχει αναγνωριστεί από τους χρήστες του διαδικτύου ως η Hailey Welch και τώρα πουλάει εμπορεύματα με το σήμα κατατεθέν της, βγάζοντας αρκετά ευρώ.

Η Welch έγινε διάσημη για το βίντεο στο οποίο χρησιμοποίησε τον όρο "Hawk Tuah" για να περιγράψει το φτύσιμο ως μέρος μιας σεξουαλικής πράξης.

Από τη στιγμή που η συνέντευξη δημοσιεύτηκε στις 19 Ιουνίου, η γυναίκα έγινε viral σε όλο τον κόσμο, με εκατοντάδες memes να εμφανίζονται στα social media.

Εκμεταλλευόμενη τη νέα της φήμη, αποφάσισε να συνεργαστεί με την εταιρεία καπέλων Fathead Threads που εδρεύει στο Τενεσί για να πουλήσει τη δική της σειρά καπέλων.

Η εταιρεία δημοσίευσε μια φωτογραφία με την Welch να υπογράφει δύο διαφορετικούς τύπους καπέλων, ένα με δερμάτινο μπάλωμα και ένα με κέντημα, τα οποία είναι διαθέσιμα για αγορά.

Τα ανυπόγραφα κεντημένα καπέλα "Hawk Tuah" πωλούνται προς 32,70 δολάρια, ενώ τα υπογεγραμμένα καπέλα πωλούνται προς 43,70 δολάρια.

@hillsishouse Someone had to do it. #hawktuah #hawktuahvideogirl #hawktuahremix #housemusic #housemusicfamily #techhouse #techhousemusic #fyp ♬ original sound - HIŁŁS

Για την ιστορία, η συγκεκριμένη νεαρή, ρωτήθηκε στο δρόμο για το πώς μπορεί μια γυναίκα να τρελάνει έναν άντρα στο κρεβάτι. Και εκεί που περιμένεις περίεργες οδηγίες και σκέψεις γύρω από το θέμα, ίσως και ντροπή για την απάντηση, εκείνη εμφανίστηκε πανέτοιμη και έδωσε μια άκρως περίεργη απάντηση..

«Α, πρέπει να κάνεις "hawk tuah" και να φτύσεις, κατάλαβες;». Άμα δεν το δεις δεν το καταλαβαίνεις, οπότε θα το εξηγήσουμε και εμείς καλύτερα.

Όταν λέει «hawk tuah» εννοεί τη διαδικασία που κάνει το σάλιο με το hawk να αντιστοιχεί στη συγκέντρωση σάλιου στο στόμα και το tuah στην απελευθέρωσή του.