Συγκλόνισε ο Πανταζής για Καρρά στο J2US: «Πιτσιρίκο δίνω μάχη, μου είπε στο τηλέφωνο» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Συγκλόνισε ο Πανταζής για Καρρά στο J2US: «Πιτσιρίκο δίνω μάχη, μου είπε στο τηλέφωνο» (vid)
Στην κριτική επιτροπή του J2US βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής (28/6) ο Λευτέρης Πανταζής.

Ο Λευτέρης Πανταζής βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής (28/6) μέλος της κριτικής επιτροπής του J2US, εξαιτίας της απουσίας του Σταμάτη Φασουλή και της Καίτης Γαρμπή.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος του Alpha, ο δημοφιλής τραγουδιστής θέλησε να εκφράσει δυο λόγια καρδιάς για τον αείμνηστο συνάδελφο και φίλο του, Βασίλη Καρρά.

«Θυμήθηκα τον Βασίλη, που είχα συνεργαστεί πολλές φορές μαζί του. Τα είχαμε πιει, είχαμε φάει μαζί, είχαμε κάνει βόλτες, είχαμε κάνει συζητήσεις. Τελευταία φορά που μιλήσαμε ήταν πριν φύγει, δυο μήνες», ανέφερε αρχικά.

«Του είχα πει στείλει ένα τραγούδι, ντουέτο, με έναν φίλο μας μαέστρο. Το άκουσε, έστειλε μήνυμα να τον πάρω εγώ τηλέφωνο, τον πήρα και μου λέει: «Πιτσιρίκο, δίνω μάχη. Άμα τα καταφέρω, θα το πούμε το τραγουδάκι γιατί μ’ αρέσει πάρα πολύ». Σαν να μην έφυγε ποτέ ο Βασίλης. Όπως είπε και η Δέσποινα, είναι εδώ, μας ακούει, μας βλέπει και χαίρεται», συνέχισε.

«Τελευταία φορά είχαμε τραγουδήσει εδώ, το θυμάσαι Νίκο», συμπλήρωσε ο Λευτέρης Πανταζής απευθυνόμενος στον Νίκο Κοκλώνη.