Οι οπαδοί των αποδράσεων έχουν τον δικό τους πρωταθλητή Champion Jet 2 από τη SEAJETS

Branded Content Team
Οι οπαδοί των αποδράσεων έχουν τον δικό τους πρωταθλητή Champion Jet 2 από τη SEAJETS
Βάλε πλώρη για τα αγαπημένα σου νησιά των Κυκλάδων αυτό το καλοκαίρι κάνοντας island hopping στα 3 πιο όμορφα, γρήγορα και με την ασφάλεια της SEAJETS.

Εάν ακόμη οι καλοκαιρινές σου διακοπές είναι on the making τότε σου έχουμε τον απόλυτο συνδυασμό νησιών που πρέπει να επισκεφτείς φέτος για να ζήσεις το ελληνικό όνειρο στις Κυκλάδες. Καταγάλανα νερά, γραφικά καλντερίμια, απέραντη θέα το ηλιοβασίλεμα είναι όσα θα συναντήσεις στα 3, πιο κοντινά στην Αθήνα, νησιά του Αιγαίου όπου μπορείς να φτάσεις μέσα σε λίγες, μόνο, ώρες με το Champion Jet 2 της SEAJETS.

Το τρίπτυχο της επιτυχίας Σέριφος-Σίφνος-Μήλος

Φέτος, η SEAJETS έρχεται ακόμα πιο κοντά στους καλοκαιρινούς σου προορισμούς με τα σύγχρονα και αξιόπιστα ταχύπλοα της, φέρνοντας εσένα και τη παρέα σου στο νησί πιο γρήγορα από ποτέ εξασφαλίζοντας αξιόπιστη και ασφαλή μεταφορά. Κατέχοντας τον μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου, η SEAJETS αναχωρεί καθημερινώς για τα λιμάνια των Κυκλάδων προσφέροντας γρήγορη και ασφαλή μετάβαση.

Το Champion Jet 2 υπόσχεται μία μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία με ασύγκριτη ταχύτητα, άνεση και πολυτέλεια όσο σε ταξιδεύει στη Σέριφο, τη Σίφνο, και τη Μήλο. Από το μαγευτικό κάστρο της Σίφνου στην άγρια ομορφιά της Σερίφου και από εκεί στο σεληνιακό τοπίο της Μήλου, το Champion Jet 2, με παράσημο για την ταχύτητά του, σε μεταφέρει στα πιο εντυπωσιακά μέρη καθημερινώς με 2 αναχωρήσεις από το λιμάνι του Πειραιά.

Σέριφος: Σε 2.05’ στις 07:40 & 15:50 από Πειραιά στην αμφιθεατρική Χώρα αντικρύζοντας το βραχώδες τοπίο της

δ

Σίφνος: Σε 2.30’ στις 07:40 & 15:50 από Πειραιά η Σίφνος σε υποδέχεται λουσμένη στο φως

λ

Μήλος: Σε 3.25’ στις 07:40 & 15:50 από Πειραιά στο νησί της Αφροδίτης με τους ηφαιστειογενείς βράχους

ψ

Το σωστό το island hopping γίνεται μόνο με το Champion Jet 2, με τη SEAJETS αυτό το καλοκαίρι να σου εξασφαλίζει θέση στο πιο άνετο και πολυτελές ταχύπλοό της φέρνοντας τον κυκλαδίτικο αέρα ένα δρομολόγιο μακριά.

Και 'συ Jet, λοιπόν, και η εξερεύνηση με φόντο τα νησιά του Αιγαίου ξεκινάει σε…3,2,1.

Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις:
www.seajets.com
• 210 710 7 710
• Στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα

Advertorial