O Μπάστιαν Σβαινστάιγκερ στο γερμανικό GNTM: Πόζαρε, βάρεσε σουτ και τον «έγδυσε» η Χάιντι Κλουμ

O Μπάστιαν Σβαινστάιγκερ στο γερμανικό GNTM: Πόζαρε, βάρεσε σουτ και τον «έγδυσε» η Χάιντι Κλουμ
Στον τελικό του γερμανικού GNTM είδαμε τον Μπάστιαν Σβαινστάιγκερ όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί.

Ο Μπάστιαν Σβαινστάιγκερ μπορεί να υπερηφανεύεται για την σπουδαία καριέρα του, κατά τη διάρκεια της οποίας κέρδισε αρκετούς τίτλους, ανάμεσά τους κι αυτόν του Παγκοσμίου Κυπέλλου με τη Γερμανία το 2014. Πλέον ο 39χρονος πρώην ποδοσφαιριστής απολαμβάνει τη συνταξιοδότησή του και έχει αρκετό ελεύθερο χρόνο να κάνει και άλλα πράγματα.

Έτσι, λοιπόν, πριν από μερικές ημέρες τον είδαμε να συμμετέχει ως guest στον τελικό της γερμανικής έκδοσης του GNTM. Εκεί ο άλλοτε μέσος της Μπάγερν Μονάχου έδειξε να είναι ο εαυτός του, αφού αυτό που του ζήτησε η παρουσιάστρια του σόου Χάιντι Κλουμ, ήταν να βαρέσει μερικά σουτ στα μοντέλα που πήραν θέση κάτω από τα δοκάρια ενός τέρματος.

Βέβαια, το highlight του τελικού του γερμανικού ριάλιτι ήταν όταν η Κλουμ «έγδυσε» τον Γερμανό, σκίζοντάς του ουσιαστικά το παντελόνι που φορούσε, αφήνοντάς τον με τη στολή της εθνικής Γερμανίας.

Μετά από όλα αυτά η παρουσιάστρια έκανε μερικές ερωτήσεις στον πρώην ποδοσφαιριστή, ρωτώντας τον μεταξύ άλλων το γιατί δεν έγινε προπονητής της Μπάγερν Μονάχου. Ο Γερμανός απέφυγε να απαντήσει ξεκάθαρα, ενώ έδειξε και αρκετά αμήχανο στο κομμάτι των απαντήσεων του.

Μόνο όταν πήρε θέση για σουτ με την μπάλα ποδοσφαίρου ένιωσε ξανά ο εαυτός του.

Πάντως, τα βίντεο από την παρουσία του Σβαινστάιγκερ στον τελικό του σόου έγιναν αμέσως viral. Πώς θα γινόταν αλλιώς άλλωστε;