Γκάφα του Τσελίκα στο λιμάνι του Πειραιά: Έριξε τον καφέ νεαρού ταξιδιώτη (vid)

Γκάφα του Τσελίκα στο λιμάνι του Πειραιά: Έριξε τον καφέ νεαρού ταξιδιώτη (vid)
Στο λιμάνι του Πειραιά βρέθηκε για ένα ακόμα πρωινό ο Γιώργος Τσελίκας, ωστόσο δεν έλειψαν τα ατυχήματα.

Ουρές σχηματίζονται έξω από τα πλοία στο λιμάνι του Πειραιά με προορισμό τα νησιά και ο Γιώργος Τσελίκας βρέθηκε ένα ακόμα πρωινό εκεί για το σχετικό ρεπορτάζ.

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με αρκετό κόσμο. Αρχικά σταμάτησε μια μεγάλη παρέα κοριτσιών που μόλις τελείωσαν το Λύκειο και ήταν έτοιμες να επιβιβαστούν στο πλοίο για Πάρο.

Στη συνέχεια μετέφερε το μήνυμά του για τις πυρκαγιές αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Ξηρασία, υψηλές θερμοκρασίες και μελτέμια είμαι το χειρότερο κοκτέιλ για εκδήλωση πυρκαγιάς. Μεγάλη προσοχή λοιπόν...».

Ο Γιώργος Τσελίκας μετά το μήνυμα για τις πυρκαγιές πλησίασε μια παρέα αγοριών που πήγαινε στην Πάρο, ωστόσο πάνω στην έντασξ για τις ανάγκες του ρεπορτάζ, έριξε τον καφέ ενός νεαρού. «Δεν πειράζει, δεν πειράζει», είπε ο νεαρός με τον ρεπόρτερ να φωνάζει «γούρι, γούρι!».

Μάλιστα, έπιασε τον καφέ από κάτω και έδωσε στον νεαρό να πιει μια «τζούρα», ότι δηλαδή είχε απομείνει στο κυπελλάκι. «Σου χρωστάω έναν καφέ», του είπε και συνέχισε τις ερωτήσεις στην παρέα.