Ειδική γνωριμιών αποκαλύπτει γιατί πρέπει να αποφεύγουμε τα μηνύματα στην αρχή μιας σχέσης (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Ειδική γνωριμιών αποκαλύπτει γιατί πρέπει να αποφεύγουμε τα μηνύματα στην αρχή μιας σχέσης (vid)
Όποιος περνάει ώρες για να στέλνει μηνύματα στην αρχή της σχέσης του μάλλον χάνει τον χρόνο του.

Ένα από τα προβλήματα που απασχολεί τους ανθρώπους την περίοδο μιας νέας σχέσης είναι η επικοινωνία μέσω μηνυμάτων με το ταίρι τους. «Είναι πολλά τα δύο θαυμαστικά; Χρειάζεται ένα emoji; Μήπως θα πρέπει να περάσουν 30 λεπτά για να απαντήσω;», είναι μερικά από τα ερωτήματα που μας βασανίζουν.

Μια ειδικός σε θέματα γνωριμιών, η Sabrina Zohar, έρχεται να δώσει τις απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα. Με 900.000 ακόλουθους στο TikTok, μοιράστηκε τις συμβουλές της σχετικά με τα μηνύματα που πρέπει να στέλνουμε στην αρχή μιας σχέσης, αλλά και το τι πρέπει να αποφεύγουμε στο τηλέφωνο όταν επικοινωνούμε με το άλλο μας μισό.

«Σταμάτα να στέλνεις μηνύματα για να αποκτήσεις τον έλεγχο μιας κατάστασης», λέει στην αρχή του βίντεο. Στη συνέχεια εξηγεί ότι ενώ καταλαβαίνει πως οι περισσότεροι άνθρωποι είναι ανήσυχοι στην αρχή μιας σχέσης, το να στέλνεις μήνυμα χωρίς λόγο, δείχνει ότι «προσπαθείς να ελέγξεις την κατάσταση».

«Το ραντεβού σημαίνει ότι δεν υπάρχουν εγγυήσεις και χρειάζονται δύο πρόθυμοι άνθρωποι, δύο συμμετέχοντες, για να αποφασίσουν: "Ε, θέλω να το κάνω αυτό. Θέλεις να το κάνεις αυτό. Πάμε"».

Έχοντας αυτό κατά νου, η Sabrina σημείωσε ότι αν «έχεις πράγματι κάτι να πεις, τότε στείλε μήνυμα. Αλλά αν στέλνετε απλώς μηνύματα στο άλλο άτομο μόνο και μόνο για να τραβήξετε την προσοχή του, τότε αυτό είναι απαγορευτικό, καθώς μαρτυρά το άγχος σας να μιλάτε».

Και συνέχισε: «Αν δεν έχετε κάτι σε βάθος να προσφέρετε σε μια συνομιλία ή κάτι για να ξεκινήσετε μια συζήτηση με το οποίο είναι λογικό, τότε παρακαλώ σταματήστε να χρησιμοποιείτε τα μηνύματα ως μέσο για να προσπαθήσετε να ελέγξετε την κατάσταση».

@sabrina.zohar Texting dating advice #datingadvice #text #texting #goslow #datingtips #datingadviceforwomen ♬ original sound - Sabrina Zohar