Beetlejuice: Ο Σκαθαροζούμης επιστρέφει και είναι ό,τι πιο '80s θα δούμε φέτος

Beetlejuice: Ο Σκαθαροζούμης επιστρέφει και είναι ό,τι πιο '80s θα δούμε φέτος
Ο Τιμ Μπάρτον έκανε ξανά το θαύμα του και φέρνει στις κινηματογραφικές αίθουσες το σίκουελ της διάσημης ταινίας. 

Ο Σκαθαροζούμης αποτελεί μία από τις πιο εμβληματικές ταινίες του Τιμ Μπάρτον. Όταν κυκλοφόρησε το 1988 έγινε αμέσως μεγάλη εμπορική επιτυχία αποφέροντας 74,7 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, ενώ βραβεύτηκε και με ένα Όσκαρ (για μακιγιάζ).

Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές τότε ήταν οι Γουινόνα Ράιντερ, Κάθριν Ο' Χάρα και Μάικλ Κίτον στον ομώνυμο ρόλο, οι οποίοι φέτος επιστρέφουν με το σίκουελ της ταινίας. Ναι, καλά διάβασες. Το Beetlejuice 2 είναι γεγονός και αναμένεται να κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο Φεστιβάλ της Βενετίας στις 28 Αυγούστου, πριν κυκλοφορήσει και επίσημα στους κινηματογράφους στις αρχές του Σεπτέμβρη.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη «μετά από μια απρόσμενη οικογενειακή τραγωδία, τρεις γενιές της οικογένειας Ντιτζ επιστρέφουν στο σπίτι τους στο Γουίντερ Ρίβερ. Στοιχειωμένη ακόμα από τον Beetlejuice, η ζωή της Λίντια ανατρέπεται όταν η επαναστατική έφηβη κόρη της, Αστριντ, ανακαλύπτει το μυστηριώδες μοντέλο της πόλης στη σοφίτα και η πύλη για τη μετά θάνατον ζωή ανοίγει κατά λάθος. Με προβλήματα που δημιουργούνται και στις δύο διαστάσεις, είναι μόνο θέμα χρόνου μέχρι κάποιος να πει το όνομα του Beetlejuice τρεις φορές και ο άτακτος δαίμονας να επιστρέψει για να εξαπολύσει το δικό του χάος».

Ακριβώς 36 χρόνια μετά την πρώτη ταινία ο Σκαθαροζούμης, Μάικλ Κίτον, μας γυρνάει ξανά στα '80s, με μια ταινία που είναι σίγουρο πως θα προκαλέσει το συναίσθημα της νοσταλγίας στους μεγαλύτερους. Φέτος, θα δούμε να μπαίνει στο σενάριο η Τζίνα Ορτέγκα, την οποία γνωρίσαμε από τον ρόλο της ως Wednesday στην ομώνυμη σειρά του Netflix, καθώς επίσης και τους Γουίλεμ Νταφόε και Τζάστιν Θερού.

Μένει να δούμε αν θα γυριστεί και τρίτο μέρος, βέβαια, μιας και για τον Σκαθαροζούμη ο μαγικός αριθμός είναι το «3».