Απίστευτη ταλαιπωρία για ταξιδιώτες: Έχασαν το πλοίο λόγω φωτιάς σε βαγόνι του μετρό (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Απίστευτη ταλαιπωρία για ταξιδιώτες: Έχασαν το πλοίο λόγω φωτιάς σε βαγόνι του μετρό (vid)
Ταλαιπωρία για δύο τουρίστες, καθώς είδαν το πλοίο τους να φεύγει χωρίς αυτούς μετά την μεγάλη καθυστέρηση λόγω της φωτιάς σε βαγόνι του Μετρό στη Δουκίσσης Πλακεντίας.

Διακόπηκαν το πρωί της Παρασκευής (26/7) προσωρινά τα δρομολόγια του Μετρό προς και από το Αεροδρόμιο. Όπως έγινε γνωστό, μια τεχνική βλάβη που σημειώθηκε σε ακινητοποιημένο συρμό στην αποβάθρα του σταθμού Δουκίσσης Πλακεντίας προκάλεσε την έκλυση καπνού, σύμφωνα με ενημέρωση της ΣΤΑΣΥ.

Ωστόσο, η καθυστέρηση αυτή επηρέασε κάποιους τουρίστες που επέλεξαν να μεταβούν με το Μετρό στο λιμάνι του Πειραιά για να πάρουν το πλοίο.

«Πηγαίναμε Σπέτσες, αλλά έπιασε φωτιά το Μετρό και το χάσαμε το πλοίο. Και τώρα ψάχνουμε μπας και πάμε με κάποιο άλλο», είπε στην κάμερα του Action 24 ένας νεαρός, ο οποίος μαζί με την φίλη τους έχασαν το πλοίο λόγω της καθυστέρησης στο Μετρό.

«Έπιασε φωτιά ένα βαγόνι στη Δουκίσσης Πλακεντίας», συνέχισε ο νεαρός. «Όλα καλά, δεν τραυματίστηκε κανένας, απλώς εμείς χάσαμε το πλοίο αφού άργησε ο προαστιακός. Θα φύγουμε με επόμενο», πρόσθεσαν οι δύο τουρίστες, με τους παρουσιαστές της εκπομπής «Action Τώρα» να επιβεβαιώνουν το περιστατικό στο Μετρό.