Ολυμπιονίκης αποκαλύπτει την κατάσταση του μεταλλίου λίγες μέρες μετά την κατάκτησή του: «Σαν να το κέρδισες το 1982» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Ολυμπιονίκης αποκαλύπτει την κατάσταση του μεταλλίου λίγες μέρες μετά την κατάκτησή του: «Σαν να το κέρδισες το 1982» (vid)
Ο Αμερικανός Nyjah Huston λίγες μέρες μετά την κατάκτηση της τρίτης θέσης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού αποκάλυψε την κατάσταση που βρίσκεται το μετάλλιό του.

Την τρίτη θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες που διεξάγονται στο Παρίσι κατέκτησε ο Αμερικανός αθλητής του σκέιτμπορντ, Nyjah Huston.

Ωστόσο, μία εβδομάδα μετά την επιτυχία του αποκάλυψε με ένα story στο Instagram την κατάσταση του χάλκινου μεταλλίου του.

Το ολυμπιακό μετάλλιο του 29χρονου άρχισε να φθείρεται, όπως φαίνεται από το βίντεο που ανέβασε και μοιράστηκε με τους 5,3 εκατομμύρια ακόλουθούς του.

Στο βίντεο ακούγεται να λέει: «Εντάξει αυτά τα μετάλλια φαίνονται υπέροχα όταν είναι ολοκαίνουργια. Αλλά αφού το άφησα λίγο στο ιδρωμένο δέρμα μου και το έδωσα σε φίλους μου να το φορέσουν, διαπίστωσα ότι δεν είναι και τόσο υψηλής ποιότητας».

Και συνέχισε: «Ακόμα και το μπροστινό μέρος έχει αρχίσει να φθείρεται. Οπότε πιστεύω ότι πρέπει να βελτιωθεί λίγο η ποιότητα των Ολυμπιακών μεταλλίων», ενώ στη λεζάντα του βίντεο αναφέρει: «Είναι σαν το μετάλλιο να έρχεται από την εποχή πολέμου».

Ο Huston ανέβασε το στιγμιότυπο από ένα σχόλιο ενός θαυμαστή του που αναφέρει: «Φαίνεται ότι κέρδισες αυτό το πράγμα το 1982 φίλε».