Μια έφηβη λόγο αφότου σκότωσε με φρικτό τρόπο μια 9χρονη έγραψε ένα ανατριχιαστικό σημείωμα στο ημερολόγιό της.

Επιμέλεια: Newsroom
Μια έφηβη λόγο αφότου σκότωσε με φρικτό τρόπο μια 9χρονη έγραψε ένα ανατριχιαστικό σημείωμα στο ημερολόγιό της.
Το ανατριχιαστικό σημείωμα μιας 15χρονης λίγο αφού σκότωσε ένα 9χρονο κορίτσι με φρικτό τρόπο

Αποκαλύφθηκε ένα ανατριχιαστικό σημείωμα που έγραψε μια 15χρονη από τις ΗΠΑ, λίγο μετά το φρικιαστικό έγκλημα που είχε διαπράξει με θύμα ένα 9χρονο κορίτσι.

Στις 21 Οκτωβρίου 2009, η εννιάχρονη Elizabeth Olten επέστρεφε στο σπίτι της από το σπίτι ενός φίλου της στο St. Martins του Μιζούρι, όταν έπεσε πάνω στην Alyssa Bustamante.

Η Elizabeth είχε υποσχεθεί στη μαμά της ότι θα ήταν εγκαίρως στο σπίτι για το δείπνο, αλλά μετά την συνάντησή της με την έφηβη, δεν τα κατάφερε ποτέ. Η Bustamante την παρέσυρε στο δάσος όπου τη στραγγάλισε, τη μαχαίρωσε και στη συνέχεια της έκοψε το λαιμό, πριν κάψει το σώμα της και την πέταξε σε έναν ρηχό τάφο.

Το ίδιο βράδυ, η μαμά της Elizabeth δημιούργησε μια ομάδα αναζήτησης για να την βρει και οι αστυνομικοί εντόπισαν το τηλέφωνό της σε ένα κοντινό δάσος που βρίσκεται ανάμεσα στο σπίτι της και στο δολοφόνο της.

Η αστυνομία ανέκρινε την οικογένεια Bustamante, αφού αποκαλύφθηκε ότι η μικρότερη κόρη έπαιζε με την Elizabeth εκείνο το βράδυ. Ενώ έψαχναν στο σπίτι βρήκαν το ημερολόγιο της Bustamante που παραδέχτηκε τη δολοφονία, ενώ αυτά που έγραψε μέσα ήταν τουλάχιστον ανατριχιαστικά.

«Μόλις σκότωσα κάποιον και αισθάνομαι βασίλισσα. Την στραγγάλισα, της έκοψα το λαιμό και της μαχαίρωσα τώρα είναι νεκρή. Δεν ξέρω πώς να εκφράσω το συναίσθημα», ανέφερε.

«Ήταν απίστευτο. Μόλις ξεπεράσεις το συναίσθημα "ωμά, δεν μπορώ να το κάνω αυτό", είναι πολύ ευχάριστο. Είμαι κάπως νευρική και τρεμάμενη αυτή τη στιγμή. Κάι, πρέπει να πάω στην εκκλησία τώρα... lol», συμπλήρωσε.

Η Bustamante λίγο αργότερα ομολόγησε τη δολοφονία κατά τη διάρκεια μιας αστυνομικής ανάκρισης, αφού της είπαν ότι είχαν το ημερολόγιο στα χέρια τους.

Η 15χρονη έπαιρνε αντικαταθλιπτικά εκείνη την εποχή και είχε περάσει 10 ημέρες σε μια μονάδα ψυχικής υγείας πριν από τη δολοφονία. Έκτοτε, εκτίει την ποινή ισόβιας κάθειρξης στο Chillicothe Correctional Centre στο Chillicothe στο Μιζούρι των ΗΠΑ.