«Μη σου τύχει»: Η αποτυχημένη πρόταση γάμου που έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
«Μη σου τύχει»: Η αποτυχημένη πρόταση γάμου που έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου (vid)
Το γύρο του διαδικτύου έχει κάνει μια αποτυχημένη πρόταση γάμου με πολλούς να αναρωτιούνται αν ήταν σκηνοθετημένη.

Ένα πρόσφατο viral βίντεο με μια αποτυχημένη πρόταση γάμου σε ένα παιχνίδι μεταξύ των Los Angeles Rams και των Los Angeles Chargers έχει πυροδοτήσει μια έντονη συζήτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με πολλούς να αναρωτιούνται αν η συγκεκριμένη στιγμή ήταν απλώς ένα σκηνοθετημένο κόλπο.

Το βίντεο, το οποίο έκανε γρήγορα το γύρο του διαδικτύου, καταγράφει αυτό που φαίνεται να είναι μια κλασική στιγμή «kiss cam» στον αγώνα. Η κάμερα ζουμάρει σε ένα ζευγάρι, με τον άνδρα, ντυμένο με τη φανέλα των Rams, να εκμεταλλεύεται την ευκαιρία και να κάνει πρόταση γάμου μπροστά σε όλο το γήπεδο. Καθώς πιάνει το χέρι της συντρόφου του και γονατίζει, γίνεται σαφές ότι τα πράγματα δεν πάνε όπως τα είχε σχεδιάσει. Η γυναίκα, φορώντας μια φανέλα των Chargers, δείχνει εμφανώς αμήχανη, κουνώντας το κεφάλι της και απορρίπτοντας τελικά την πρότασή του.

Εκεί που η κατάσταση δεν θα μπορούσε να γίνει πιο αμήχανη, ένας παρευρισκόμενος που κατεβαίνει τις σκάλες με ένα αναψυκτικό στο ένα χέρι και έναν δίσκο με νάτσος στο άλλο, ρίχνει κατά λάθος και τα δύο πάνω στον άνδρα.

Το βίντεο έγινε γρήγορα viral, συγκεντρώνοντας εκατομμύρια προβολές και αμέτρητες αντιδράσεις. Πολλοί είναι αυτοί που άρχισαν να αμφισβητούν την αυθεντικότητα της σκηνής.

Οι επικριτές υποστηρίζουν ότι η αλληλουχία των γεγονότων -η κακόγουστη πρόταση γάμου, η δραματική απόρριψη και η συγχρονισμένη συνάντηση με τη γυναίκα που κρατούσε τα νάτσος- έμοιαζε ενορχηστρωμένη, ίσως ως μέρος ενός κόλπου μάρκετινγκ ή μιας προσπάθειας να δημιουργηθεί μια αξέχαστη viral στιγμή.