Η σειρά στο Netflix που καταπιάνεται με την αληθινή ιστορία των αδερφών Μενέντεζ, που συγκλόνισε τις ΗΠΑ

Επιμέλεια: Newsroom
Η σειρά στο Netflix που καταπιάνεται με την αληθινή ιστορία των αδερφών Μενέντεζ, που συγκλόνισε τις ΗΠΑ
Στις 19 Σεπτεμβρίου θα κάνει πρεμιέρα η υπόθεση των Μενέντεζ, που μέχρι και σήμερα συνεχίζει να προσελκύει το ενδιαφέρον του κόσμου

Είτε πρόκειται για σειρά-ντοκιμαντέρ, είτε για ταινία, αν σχετίζεται με αληθινή ιστορία εγκλήματος, τότε αυτομάτως κάνει επιτυχία στο Netflix. Οι συνδρομητές έχουν δείξει με ξεκάθαρο τρόπο, πως τέτοιου είδους παραγωγές, τους κεντρίζουν το ενδιαφέρον και τις παρακολουθούν φανατικά. Εξού και η streaming πλατφόρμα, μετά τον Τζέφρι Ντάμερ («Monster: The Jeffrey Dahmer Story») , που για μέρες βρισκόταν στην κορυφή του Τop10, αποφάσισε να προχωρήσει και με δεύτερο μέρος της σειράς Monster, εστιάζοντας, αυτή τη φορά, στην ιστορία των αδερφών Μενέντεζ.

Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 19 Σεπτεμβρίου στο Netflix και θα τιτλοφορείται ως «Monster: The Lyle and Erik Menendez Story», ενώ δημιουργοί των δέκα επεισόδια είναι ξανά οι Ράιαν Μέρφι και Ίαν Μπρέναν. Το καστ απαρτίζουν οι Νίκολας Αλεξάντερ Τσάβες και Κούπερ Κοχ, ως Λάιλ και Έρικ Μενέντεζ, και Χαβιέ Μπαρδέμ και Κλόι Σεβινί, ως οι γονείς τους, Χοσέ και Κίτι.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr