Άρχισαν οι 3ημεροι εορτασμοί για τον γάμο του Αντετοκούνμπο: Οι λαμπεροί καλεσμένοι που φτάνουν με λίαρ τζετ και ελικόπτερα (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Άρχισαν οι 3ημεροι εορτασμοί για τον γάμο του Αντετοκούνμπο: Οι λαμπεροί καλεσμένοι που φτάνουν με λίαρ τζετ και ελικόπτερα (vid)
Με λίαρ τζετ και ελικόπτερα καταφθάνουν στην Καλαμάτα οι καλεσμένοι στον γάμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο και της Μαράια Ριντλσπρίγκερ.

Την Παρασκευή (30/8) άρχισαν οι τριήμεροι εορτασμοί για τον γάμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο με την Μαράια Ριντλσπρίγκερ, σε ένα πάρτι με συγκεκριμένο dress code στη Μεσσηνία, στο Costa Navarino. Καλεσμένοι και ζευγάρι θα είναι ντυμένοι στα λευκά.

Το Σάββατο (31/8) θα πραγματοποιηθεί το «Nigerian Party» με ανάλογες παραδοσιακές ενδυμασίες. Με αυτό τον τρόπο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα τιμήσει την χώρα καταγωγής του.

Η υπέρλαμπρη τελετή θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, κατά την οποία Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Μαράια Ριντλσπρίγκερ θα ενωθούν με τα δεσμά του γάμου.

Οι λαμπεροί καλεσμένοι

Τις τελευταίες ώρες, η κίνηση στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας είναι ιδιαίτερα αυξημένη καθώς καταφθάνουν αεροπορικώς οι περίπου 200 καλεσμένοι του ζευγαριού, κυρίως από το εξωτερικό, με λίαρ τζετ και ελικόπτερα.

Το απόγευμα της Πέμπτης (29/8) έφτασαν στο αεροδρόμιο οι τέσσερις ιδιοκτήτες των Μιλγουόκι Μπακς ενώ λίγο αργότερα έκαναν την εμφάνισή τους πολλοί μεγάλοι αστέρες του ΝΒΑ, όπως ο ΛεΜπρον Τζειμς.

Η διάσημη τενίστρια Σερένα Γιούλιαμς και πολλοί άλλοι συμπαίκτες και φίλοι του Γιάννη Αντετοκούνμπο θα παρευρεθούν επίσης στον γάμο του ζευγαριού.

Καλεσμένοι στον γάμο είναι επίσης ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με την σύζυγό του, Μαρέβα.

Σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία συμπαικτών του Γιάννη από την Εθνική Ελλάδος στο μπάσκετ αλλά και αθλητές που έχουν συνυπάρξει με τα αδέλφια Αντετοκούνμπο στα πρώτα χρόνια στον Φιλαθλητικό.

Το μενού του γάμου

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει ζητήσει το μενού να περιλαμβάνει φρέσκα ψάρια και θαλασσινά, εκλεκτές ποικιλίες μεσσηνιακού κρασιού, καθώς και εδέσματα με βάση το αγνό παρθένο ελαιόλαδο.

Στον γάμο θα σερβιριστεί ένα ροζέ κρασί που θα έχει το όνομα της Μαράια και θα είναι η έκπληξη του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην αγαπημένη του.

Άξιο αναφοράς είναι ότι τα μέτρα ασφαλείας θα είναι δρακόντεια, ενώ -σύμφωνα με όσα ανέφερε δημοσιογράφος του TV Best Θέμης Κανελλόπουλος- υπάρχει ένα... απαγορευτικό στους καλεσμένους, να μην έχουν τα κινητά τους τηλέφωνα.