Απίστευτη καταδίωξη στη Σαντορίνη: Οι διαρρήκτες γκρέμισαν τοίχο σπιτιού με ΙΧ στην προσπάθεια να ξεφύγουν

Επιμέλεια: Newsroom
Απίστευτη καταδίωξη στη Σαντορίνη: Οι διαρρήκτες γκρέμισαν τοίχο σπιτιού με ΙΧ στην προσπάθεια να ξεφύγουν
Αυτοκίνητο διαρρηκτών βρέθηκε μέσα σε σπίτι στη Σαντορίνη κατά την διάρκεια καταδίωξης με περιπολικό.

Τα... χρειάστηκαν οι ένοικοι ενός σπιτιού στη Σαντορίνη όταν τους ξύπνησε ένας εκκωφαντικός θόρυβος. Όταν βγήκαν στην αυλή του σπιτιού με έκπληξη είδαν ένα αυτοκίνητο να έχει γκρεμίσει τον εξωτερικό τοίχο.

Την ίδια ώρα οι αστυνομικοί του νησιού περνούσαν χειροπέδες σε δύο άτομα που επέβαιναν στο ΙΧ που προσπάθησαν να διαφύγουν. Λίγο νωρίτερα μαζί με έναν τρίτο που πρόλαβε να διαφύγει, είχαν «σπάσει» μπλόκο ανδρών της Ο.Π.Κ.Ε. και είχαν προσπαθήσει να αποφύγουν τον έλεγχο αναπτύσσοντας ταχύτητα, όμως ο οδηγός έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα το όχημα να βγει από την πορεία του και να προσκρούσει στον τοίχο.

Όπως εξακριβώθηκε από την προανάκριση που ακολούθησε από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, οι τρεις δράστες είχαν κλέψει το αυτοκίνητο το απόγευμα της Τετάρτης και το είχαν χρησιμοποιήσει για να κάνουν διάρρηξη σε ένα σπίτι από το οποίο είχαν αρπάξει χρήματα, τιμαλφή και άλλα αντικείμενα, ενώ είχαν αποπειραθεί να διαρρήξουν διαδοχικά και μια δεύτερη κατοικία.

Στην κατοχή τους και στο αυτοκίνητο που κατασχέθηκε, βρέθηκαν ένα αεροβόλο πιστόλι με πλήθος πλαστικά σφαιρίδια, διαρρηκτικά εργαλεία, ταξιδιωτικά έγγραφα με στοιχεία άλλων προσώπων που θεωρούνται κλεμμένα, καθώς και πλήθος κοσμήματα και άλλα αντικείμενα η προέλευση των οποίων ερευνάται.

Σαντορίνη-ΙΧ

Πηγή φωτογραφίας: santonews.com