Οι φωτογραφίες του Gazzetta από τον γάμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Επιμέλεια: Newsroom
Οι φωτογραφίες του Gazzetta από τον γάμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα παντρευτεί αύριο (1/9) την σύντροφο του Μαράια και το Gazzetta σας παρουσιάζει φωτογραφικό υλικό, λίγο πριν τον γάμο.

Η αντίστροφη μέτρηση για τον γάμο της χρονιάς έχει αρχίσει, καθώς την Κυριακή (1/9) ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Μαράια Ριντλσπρίγκερ θα ενώσουν τις ζωές τους και επίσημα.

Σήμερα (31/8) είναι προγραμματισμένο στο Costa Navarino το «Nigerian Party» με ανάλογες παραδοσιακές ενδυμασίες και θέμα την 2η πατρίδα του 29χρονου σούπερ σταρ.

Πιο συγκεκριμένα οι εκλεκτοί καλεσμένοι θα ντυθούν με παραδοσιακές νιγηριανές ενδυμασίες, προσθέτοντας μια ξεχωριστή πολιτιστική νότα στην εκδήλωση.

Οι τριήμεροι εορτασμοί ξεκίνησαν την Παρασκευή (30/8) όπου πραγματοποιήθηκε το «White Party». Το θέμα της γιορτής ήταν το άσπρο, με τους καλεσμένους να φορούν λευκά κουστούμια, σχεδιασμένα από τον Γιώργο Παπαδόγαμβρο, ο οποίος έχει επιμεληθεί και το γαμήλιο ντύσιμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ανάμεσα στους καλεσμένους είναι ο ΛεΜπρον Τζέιμς, η Σερένα Γουίλιαμς, ο Κίλιαν Εμπαπέ. «Εμείς αυτό που μετά βεβαιότητας μπορούμε να σας πούμε είναι ότι ήρθε ο συμπαίκτης του ο Κρις Μίντλετον, ο γκαρντ από τους Μιλγουόκι Μπακς έφτασε αργά χθες το απόγευμα στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας. Επιβιβάστηκε σε ένα βαν και έφτασε εδώ» τόνισε ο ρεπόρτερ του ΕΡΤΝews, Κώστας Γαζούλης.

Πρόσθεσε ότι ο Βασίλης Σπανούλης βρίσκεται εκεί μετά της συζύγου του. Επίσης, υπάρχουν πληροφορίες ότι καλεσμένος στο γάμο είναι και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ωστόσο δεν είναι γνωστό αν θα δώσει το παρών.

Το Gazzetta σας παρουσιάζει φωτογραφίες από την Καλαμάτα με τις οικογενειακές στιγμές του Γιάννη και της Μαράια μαζί με τα παιδιά τους, λίγες ώρες πριν από τον γάμο της χρονιάς.

Γιαννης-γάμος1

Γάννης-Γάμος2

Γιάννης-Γάμος3