Τρόμος στην Ινδία: Οι πλημμύρες έφεραν τεράστιους κροκόδειλους μέσα σε σπίτια (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Τρόμος στην Ινδία: Οι πλημμύρες έφεραν τεράστιους κροκόδειλους μέσα σε σπίτια (vid)
Απίστευτες εικόνες στην Ινδία μετά τις πλημμύρες, με τους κροκόδειλους να βγαίνουν σε κεντρικούς δρόμους της πόλης Βαντοντάρα.

Ρεκόρ έσπασαν οι βροχοπτώσεις στην Ινδία το διάστημα 27-29 Αυγούστου και πιο συγκεκριμένα στο κρατίδιο Γκουγιαράτ. Εκεί ο ποταμός υπερχείλιση του ποταμού, έβγαλε τεράστιους κροκόδειλους σε κεντρικούς δρόμους.

Τα βίντεο σοκάρουν, αφού κροκόδειλοι κυκλοφορούν στους δρόμους, χαλαρώνουν στις στέγες των σπιτιών και να κολυμπούν σε κανάλια με νεκρά ζώα ανάμεσα στα σαγόνια τους. Στο ποτάμι ζουν εκατοντάδες κροκόδειλοι του γλυκού νερού. Εξ΄αυτών, τουλάχιστον 24 ήδη πιάστηκαν.

Ο υπεύθυνος χλωρίδας και πανίδας της περιοχής, Καρανσίν Ραζπούτ, δήλωσε σύμφωνα με το Oddity Central: «Ο μικρότερος κροκόδειλος που διασώσαμε είχε μήκος δύο μέτρα, ενώ ο μεγαλύτερος είχε μήκος 14 μέτρα. Αυτός πιάστηκε την Πέμπτη από το Kamnath Nagar που βρίσκεται κατά μήκος του ποταμού. Οι κάτοικοι της περιοχής μας ειδοποίησαν για το τεράστιο αυτό ερπετό. Δύο άλλοι κροκόδειλοι, μήκους τρεισήμισι μέτρων, διασώθηκαν επίσης την Πέμπτη».