Πώς κάναμε το δικό μας glo up στην επιστροφή στο γραφείο τον Σεπτέμβρη

Branded Content Team
Πώς κάναμε το δικό μας glo up στην επιστροφή στο γραφείο τον Σεπτέμβρη
Δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Σίγουρα κάποιοι από εμάς βλέπουμε την πραγματικότητα λίγο πιο απαισιόδοξα. Το σημαντικό, όμως, είναι να βρίσκουμε αφορμές για το δικό μας glo up σε κάθε κατάσταση.

Η επιστροφή στο γραφείο και στις συνήθειες δεν είναι πάντα εύκολη. Υπάρχουν κάποιοι που μπορούν να προσαρμοστούν πιο εύκολα, ενώ άλλοι βλέπουν την πραγματικότητα λίγο πιο απαισιόδοξα.

Το σημαντικό, όμως, είναι να βρίσκουμε όλοι αφορμές για το δικό μας glo up σε κάθε περίσταση. Με αυτό τον τρόπο βρίσκουμε την ευκαιρία να επανασυνδεθούμε με την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας. Τσέκαρε πώς κάναμε εμείς το δικό μας glo up στην επιστροφή στο γραφείο τον φετινό Σεπτέμβρη.

@gazzetta.gr Δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Σίγουρα κάποιοι από εμάς βλέπουμε την πραγματικότητα λίγο πιο απαισιόδοξα. Το σημαντικό, όμως, είναι να βρίσκουμε αφορμές για το δικό μας glo up σε κάθε κατάσταση. Κάνε κι εσύ το δικό σου glo up στην καθημερινότητα και επανασυνδέσου με την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Συμμετέχει: @gbaira & @facu1zips Video: @efikrystalli Μοντάζ: @marian_marion #gazzettagr #timetogloUp #glowaybetter ♬ πρωτότυπος ήχος - gazzetta.gr

Αν τώρα θέλεις να κάνεις κι εσύ το δικό σου glo up στην καθημερινότητα, τότε μπορείς να πάρεις λίγη έμπνευση εδώ.

Βίντεο: Έφη Κρύσταλλη

Μοντάζ: Μαριάννα Αρφαρά

Advertorial