Η απάντηση των Στάθη-Κολοκυθά σε Μικρούτσικο για τα «χλευαστικά σχόλια» σε Γκλέτσο: «Είχε δίκιο, αλλά τρολάρουμε τους πάντες» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Η απάντηση των Στάθη-Κολοκυθά σε Μικρούτσικο για τα «χλευαστικά σχόλια» σε Γκλέτσο: «Είχε δίκιο, αλλά τρολάρουμε τους πάντες» (vid)
Οι παρουσιαστές του OPEN απάντησαν στον Ανδρέα Μικρούτσικο μετά την «παρατήρηση» που τους έκανε.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος κατά την διάρκεια της εκπομπής «Buongiorno» όπου εμφανίζεται έκανε μια «παρατήρηση» στους Παναγιώτη Στάθη και Γιάννη Κολοκυθά, τους οποίους όπως ξεκαθάρισε, παρακολουθεί ανελλιπώς και εκτιμά.

Οι παρουσιαστές του «Ώρα Ελλάδος» στο OPEN «χλεύασαν» τον Απόστολο Γκλέτσο κάτι που ενόχλησε τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος το ανέφερε μέσα από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά με την οποία συνεργάζεται φέτος.

«Σήμερα, μία εκπομπή που αγαπάω και τους βλέπω καιρό, ο Παναγιώτης Στάθης και ο Γιάννης Κολοκυθάς, που τους εκτιμώ, όταν αναφέρθηκαν στον Απόστολο (Γκλέτσο), γελάγανε υποτιμητικά. Το να διαφωνούν με αυτή την υποψηφιότητα για την προεδρεία είναι δικαίωμά τους. Ήταν υποτιμητικοί, σχεδόν τον μειώνανε, υπήρχε χλευασμός», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο Mega.

«Την καλημέρα μας να πούμε στον Ανδρέα Μικρούτσικο. Καλημέρα και καλή δύναμη. Είναι πάντα στην παρέα μας και τον ευχαριστούμε πολύ. Είχε δίκιο για αυτά που είπε χθες, όντως», ανέφερε σήμερα το πρωί ο Γιάννης Κολοκυθάς.

«Μας έκανε μία παρατήρηση. Να ξέρεις ότι εμείς τρολάρουμε τους πάντες με καλή διάθεση. Δεν το κάνουμε για να την «πούμε» σε κάποιον. Αν θέλουμε να την «πούμε», την λέμε σοβαρά», ξεκαθάρισε από την πλευρά του ο Παναγιώτης Στάθης, στέλνοντας τα χαιρετίσματά του στον παρουσιαστή.

«Ξέρεις πολύ καλά ότι εμείς τα λέμε όλα, ό,τι σκεφτόμαστε», πρόσθεσε ο Γιάννης Κολοκυθάς, ενώ ο Παναγιώτης Στάθης συμπλήρωσε: «Γεια σου Ανδρέα, σε ένα πράγμα διαφωνούμε, μόνο στην ομάδα. Θα τον φωνάξουμε εδώ τον κύριο Γκλέτσο».