Ο λόγος που η Ατλέτικο Μαδρίτης ακύρωσε την εμφάνιση τραγουδίστριας στο γήπεδο της (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Ο λόγος που η Ατλέτικο Μαδρίτης ακύρωσε την εμφάνιση τραγουδίστριας στο γήπεδο της (vid)
Η Danna Paola είχε προγραμματιστεί να τραγουδήσει στο ημίχρονο του ντέρμπι της Κυριακής (29/9) ανάμεσα στην Ατλέτικο και τη Ρεάλ.

Το πολυαναμενόμενο ντέρμπι του Σαββατοκύριακου στη Μαδρίτη μεταξύ της Ατλέτικο Μαδρίτης και της Ρεάλ Μαδρίτης υπέστη μια απροσδόκητη αλλαγή. Η Μεξικανή ποπ σταρ Danna Paola, η οποία επρόκειτο να εμφανιστεί κατά τη διάρκεια του διαλείμματος στο στάδιο Metropolitano, ακυρώθηκε από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

[Relevo] Atlético de Madrid cancels Danna Paola's performance in the derby after declaring herself a Real Madrid fan in La Revuelta. The Mexican singer joked and predicted a 2-1 win in favor of Real Madrid.
byu/TheBiasedSportsLover inatletico

Ο λόγος; Μια αποκάλυψη από την ίδια την τραγουδίστρια. Σύμφωνα με δημοσιεύματα της Marca, η Danna Paola παραδέχτηκε πρόσφατα σε συνέντευξή της ότι είναι οπαδός της Ρεάλ. Μετά από τη συγκεκριμένη αποκάλυψη, η Ατλέτικο πήρε την απόφαση να ακυρώσει την εμφάνισή της.

Με τις δύο ομάδες να είναι αήττητες στη La Liga μέχρι στιγμής φέτος, η ένταση είναι μεγάλη ενόψει του ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής. Η Ατλέτικο Μαδρίτης βρίσκεται αυτή τη στιγμή στους 15 βαθμούς, ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης έχει 17 βαθμούς.