Τουρίστρια μαγνητοσκόπησε τις τελευταίες στιγμές της πριν χάσει θανάσιμα την ζωή της

Επιμέλεια: Newsroom
Τουρίστρια μαγνητοσκόπησε τις τελευταίες στιγμές της πριν χάσει θανάσιμα την ζωή της
Τουρίστρια μαγνητοσκόπησε χωρίς να το γνωρίζει τις τελευταίες της στιγμές, προτού αφήσει την τελευταία της πνοή σε υπόγεια διάβαση έπειτα από βραδινή έξοδο

Τραγικό θάνατο γνώρισε Ρωσίδα τουρίστρια στην Γεωργία όταν μετά από βραδινή έξοδο με την κολλητή της άφησε την τελευταία της πνοή σε υπόγεια διάβαση. Ο λόγος για την 24χρονη, Arina Glazunova, η οποία είχε επισκεφθεί με την φίλη της, την χώρα της Γεωργίας, κάνοντας ένα ταξίδι αναψυχής.

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ που προκύπτουν, οι δύο φίλες διασκέδαζαν κατά την επιστροφή τους για το σπίτι στο δρόμο, χορεύοντας και τραγουδώντας.

Καθώς περνούσε η ώρα, σκέφτηκαν να βιντεοσκοπήσουν εκείνη την στιγμή, με αποτέλεσμα να μην κοιτάει καμία από τις δύο τον δρόμο παρά μόνο το τηλέφωνο, εκεί η 24χρονη δεν είδε το κενό και έπεσε στην διάβαση, από την οποία διέρχεται και το μετρό της πόλης.

@ragacev Ответ пользователю @тик-так.детка ♬ оригинальный звук - просто

Στο πλάνο του βίντεο ακούγονται τα ουρλιαχτά της κοπέλας καθώς πέφτει, και ένα θολό πλάνο από την φίλη της η οποία προσπαθεί να δει τι έχει συμβεί και να την σώσει.

@ragacev #аринаглазунова ♬ оригинальный звук - просто

Η 24χρονη προσκομίσθηκε στο νοσοκομείο και εκεί διαγνώσθηκε ο θάνατός της από σπασμένο λαιμό και τραύματα στο κεφάλι. Στο σημείο όπου και άφησε την τελευταία της πνοή δεκάδες περαστικοί έχουν αφήσει λουλούδια για τον άδικο χαμό της.