Βρετανός γιατρός έκοψε το αλκοόλ και συνειδητοποίησε πόσο δύσκολο είναι για κάποιον να μείνει μακριά από το ποτό (vid)

Newsroom
Βρετανός γιατρός έκοψε το αλκοόλ και συνειδητοποίησε πόσο δύσκολο είναι για κάποιον να μείνει μακριά από το ποτό (vid)
Γιατρός στη Βρετανία αποφάσισε να κόψει το αλκοόλ και εξηγεί γιατί είναι πολύ δύσκολο για κάποιον να μείνει μακριά από το ποτό.

Ένας γιατρός στη Βρετανία εξήγησε τι παρατήρησε λίγο καιρό αφότου σταμάτησε να πίνει αλκοόλ. Ο νεαρός απόφοιτος ιατρικής δίνει kauhmerin;ew συμβουλές για την υγεία μέσα από τα social media του, πολλές από τις οποίες επικεντρώνονται στο πώς θα μπορέσει κάποιος να κόψει το ποτό.

Έχοντας εγκαταλείψει οριστικά το ποτό πριν από ενάμιση χρόνο, ο Δρ Άλεξ τονίζει συνέχεια τα οφέλη που αποκόμισε από την επιλογή του να αλλάξει τον τρόπο ζωής του . « Αυτό είναι το Νο1 πράγμα που συνειδητοποίησα όταν σταμάτησα να πίνω» είπε αρχικά στο τελευταίο του βίντεο.

«Όποια και αν είναι η κατάσταση, παντού υπάρχει το αλκοόλ - είτε είσαι χαρούμενος είτε λυπημένος, είτε πρόκειται για κηδεία είτε για γενέθλια, είτε παίζεται ποδόσφαιρο, είτε πας στην παμπ με τους φίλους σου, είτε αποφοιτήσατε, είτε αποτύχατε στις εξετάσεις... Πάντα θα πίνετε», επισήμανε ο δρ Άλεξ.

Και συνέχισε: «Δεν είναι τρελό ότι το αλκοόλ συνδέεται με κάθε κοινωνική εκδήλωση; Κάθε γεγονός στη ζωή μας συνδέεται με το αλκοόλ. Όταν απομακρύνθηκα και σταμάτησα να πίνω, τότε συνειδητοποίησα, τι στο διάολο γίνεται με το ποτό και πόσο δύσκολο είναι να μείνεις μακριά από αυτό».

Χαρακτηρίζοντας την τάση ως «τρελή», είπε ότι πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να ξεφύγουμε από το ποτό, καθώς είναι βαθιά ριζωμένο στην κουλτούρα των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.