Άννα Βίσση: Λαοθάλασσα στην συναυλία της στο Καλλιμάρμαρο (vids)

Επιμέλεια: Newsroom
Άννα Βίσση: Λαοθάλασσα στην συναυλία της στο Καλλιμάρμαρο (vids)
H Άννα Βίσση καθήλωσε τους 65.000 θαυμαστές της που βρέθηκαν στο Καλλιμάρμαρο.

H Άννα Βίσση έδωσε συναυλία χτες (5/10) στο Καλλιμάρμαρο και κυριολεκτικά μάγεψε την λαοθάλασσα που πήγε για να την δει.

Συγκεκριμένα, το Καλλιμάρμαρο ήταν κατάμεστο καθώς 65.000 κόσμος πήγε να απολαύσει την «απόλυτη» όπως συνηθίζουν να την αποκαλούν οι θαυμαστές της και με σύνθημα «Ό,τι έχω ζήσει το έχει πει η Βίσση», η τραγουδίστρια αποθεώθηκε.

Οι θαυμαστές της δεν πτοήθηκαν ούτε από την βροχή που έπεφτε ανά διαστήματα και απόλαυσαν της ερμηνείες της αφού διαχρονικά έχει τραγουδήσει «ύμνους».

@panikrecords Προτιμώ (Καλλιμάρμαρο 2024)...#annavissi #kallinarmaro #protimo #panikgold #panikrecords #galaxiaslive#foryou ♬ πρωτότυπος ήχος - Panik Records
@asiminadelilabrou 🎤✨ Η Άννα Βίσση μάγεψε το Καλλιμάρμαρο! ✨🎤 Το βράδυ του Σαββάτου, 5 Οκτωβρίου, το Παναθηναϊκό Στάδιο γέμισε με πάνω από 65.000 φανς που ήρθαν να γιορτάσουν τα 50 χρόνια επιτυχημένης μουσικής πορείας της απόλυτης Ελληνίδας σταρ. Με το σύνθημα «Ό,τι έχω ζήσει, το χει πει η Βίσση», η Άννα μας χάρισε μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη μουσική, συγκίνηση και ενέργεια. 🎶💫 🎤✨ Anna Vissi dazzled at the Kallimarmaro! ✨🎤 On the evening of Saturday, October 5th, the Panathenaic Stadium was filled with over 65,000 fans who came to celebrate the 50-year successful music career of the ultimate Greek star. With the motto “Whatever I’ve lived, Vissi has sung it,” Anna gave us an unforgettable night full of music, emotion, and energy. 🎶💫 #AnnaVissi #Kallimarmaro #Concert #LiveMusic #GreekMusic #MusicLegend #fyp #foryoupagе #viral_video #magicalmoments #fypシ゚ @annavissiofficial @AthensVoice ♬ πρωτότυπος ήχος - Μίνα Δεληλάμπρου
@annavissi.fanatics ΜΑΓΕΙΑ #annavissi #vissi #foryou #viral #greektiktok #foryoupagе #fyp #anna #vissikarvelas #concert #kallimarmaro #δωδεκα #dwdeka #annavissikallimarmaro ♬ original sound - fannatics
@konstadinos.skafidas #vissikallimarmaro #annavissi #kallimarmaro #anna #vissi #greek #tiktokviral #agapiipervoliki ♬ πρωτότυπος ήχος - Konstadinos
@smellyolliee #annavissi #kalimarmaro #annavissilive ♬ original sound - Ollie

Η αφιέρωση στον Μίμη Πλέσσα

Μάλιστα, η Άννα Βίσση έκανε αφιέρωση στον Μίμη Πλέσσα που έφυγε από την ζωή.

Με μια φωτογραφία του στην γιγαντοοθόνη η τραγουδίστρια είπε: «Σήμερα έφυγε από τη ζωή ένας σπουδαίος μουσικός και συνθέτης. Ας χαιρετήσουμε όλοι μαζί τον Μίμη Πλέσσα».

Τα περαστικά στον Δημήτρη Κόκοτα

Η Άννα Βίσση δεν ξέχασε όμως και τον συνάδελφό της, Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος περνάει μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του. Του έκανε επίσης αφιέρωση και του ευχήθηκε περαστικά.

«Είναι στο νοσοκομείο, μιλάω για τον Δημήτρη Κόκοτα, να του ευχηθούμε όλοι περαστικά. Ο Νίκος κάποτε του έγραψε αυτό το τραγούδι που πολύ το αγαπάω» είπε και στην συνέχεια τραγούδησε το «Στο 'χω πει».

Η Κύπρια ερμηνεύτρια δεν ξέχασε ούτε την ιδιαίτερη πατρίδα της τραγουδώντας και παραδοσιακά τραγούδια.

Ο κόσμος την αποθέωσε σε κάθε της τραγούδι αλλά και η ίδια έδειχνε συγκινημένη με αυτό που έβλεπε. Το «παρών» στην συναυλία της έδωσαν και συνάδελφοί της, όπως ο Αντώνης Ρέμος αλλά και πολλοί επώνυμοι της showbiz όπως η Μαρία Καβογιάννη, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, ο Γιώργος Καπουτζίδης, η Ζέτα Μακρυπούλια αλλά και η αθλήτρια Μαρία Σάκκαρη.