Μερακλής ο Kanye West: Είπε στη σύντροφό του ότι θέλει να κάνει σεξ με την μητέρα της

Επιμέλεια: Newsroom
Μερακλής ο Kanye West: Είπε στη σύντροφό του ότι θέλει να κάνει σεξ με την μητέρα της
Ο Kanye West παραδέχθηκε ανοιχτά στην Bianca Cessori ότι θέλει να κάνει σεξ με τη μητέρα της και εκείνη να τους παρακολουθεί.

Σάλος έχει ξεσπάσει στις ΗΠΑ με τον Kanye West και την πρώην πλέον σύντροφό του Bianca Cessori, καθώς όλο και περισσότερες... πιπεράτες λεπτομέρειες έρχονται στην επιφάνεια για τον πολύκροτο χωρισμό τους.

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε η Lauren Pisciotta, βοηθός του διάσημου ράπερ, η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για την ολοκλήρωση της σχέσης του ζευγαριού, ήταν πως ο Kanye West είπε στην Bianca Cessori ότι θέλει να κάνει σεξ με την μητέρα της και εκείνη να τους παρακολουθεί.

«Θέλω να γ.... τη μητέρα σου. Πριν φύγει», έγραφε ένα μήνυμα του Kayne West. Η σύντροφός του τότε, πριν ακόμα παντρευτούν, βρισκόταν στις ΗΠΑ με βίζα εργασίας εκείνη την περίοδο και η μητέρα της επισκεπτόταν το Λος Άντζελες από την πατρίδα τους, την Αυστραλία.

Η Lauren Pisciotta πρώην μοντέλο του Onlyfans που εργαζόταν για τον Kanye West την περίοδο 2021-22, τον μήνυσε υποστηρίζοντας πως την παρενοχλούσε σεξουαλικά και την παρακολουθούσε.

 

H ίδια σε μια αγωγή 88 σελίδων στην οποία κατηγορεί τον ράπερ για σοβαρά αδικήματα, ανέφερε μεταξύ άλλων την εμμονή του να θέλει να κάνει σεξ με τις μητέρες των συντρόφων του, κάτι για το οποίο ο Kanye μιλούσε συχνά, σύμφωνα με την ίδια.