Με 21 μαχαιριές είχε σκοτώσει την αδερφή της πεθεράς του ο άνδρας που επιτέθηκε στον εργοδότη του στο Παγκράτι (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Με 21 μαχαιριές είχε σκοτώσει την αδερφή της πεθεράς του ο άνδρας που επιτέθηκε στον εργοδότη του στο Παγκράτι (vid)
Ο άνδρας που επιτέθηκε στον εργοδότη του είχε σκοτώσει την αδερφή της πεθεράς του, με 21 μαχαιριές το 2005.

Βεβαρημένο παρελθόν φέρεται να είχε ο δράστης στο Παγκράτι που επιτέθηκε με μαχαίρι στον εργοδότη του. Ο 57χρονος είχε σκοτώσει την αδερφή της πεθεράς του το 2005 στο Χαϊδάρι, με 21 μαχαιριές.

Οι συγγενείς της γυναίκας που είχε δολοφονήσει, διαπιστώνουν κοινά σημεία στις δύο επιθέσεις, αφού ο δράστης φαίνεται ότι και στις δύο περιπτώσεις λειτούργησε με το ίδιο μοτίβο.

Στοχοποίησε το θύμα του, πήγε στην περιοχή για να σκάσει λάστιχα αυτοκινήτων και αμέσως μετά επιτέθηκε με το μαχαίρι που κρατούσε. Ο ιδιοκτήτης του γκαράζ ωστόσο στο Παγκράτι σώθηκε, όμως η αδερφή της πρώην πεθεράς του, δεν τα κατάφερε.

«Το Σαββατοκύριακο πριν σκοτώσει τη γυναίκα, είχε έρθει στη γειτονιά και είχε σκάσει με μαχαίρι τα λάστιχα του αυτοκινήτου της οικογένειας. Την επόμενη ημέρα τα άλλαξαν, αλλά ξανά ήρθε και τα έσκασε. Είναι τρομερό! Αυτός ο άνθρωπος τουλάχιστον από το 2005 κυκλοφορεί με μαχαίρι και το χρησιμοποιεί στα τυφλά», αναφέρει μαρτυρία για το έγκλημα του 2005.

 

Το έγκλημα στο Χαϊδάρη πριν από 19 χρόνια, είχε συγκλονίσει. Ο δράστης τότε, έψαχνε την πρώην γυναίκα του για να την σκοτώσει, και επισκέφθηκε το σπίτι της. Ωστόσο εκείνη έλειπε και εκεί βρισκόταν κατά τύχη η αδερφή της πεθεράς του την οποία σκότωσε με μαχαίρι. Της κατάφερε 21 μαχαιριές όμως, η γυναίκα σκοτώθηκε ακαριαία από την πρώτη μαχαιριά που ήταν στο λαιμό.