Άλκηστις Πρωτοψάλτη: «Το ''είμαστε ακόμη ζωντανοί'' το άκουγα συνέχεια στον κορωνοϊό» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Άλκηστις Πρωτοψάλτη: «Το ''είμαστε ακόμη ζωντανοί'' το άκουγα συνέχεια στον κορωνοϊό» (vid)
Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη βρέθηκε στην εκπομπή «Στούντιο 4» και έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη.

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, βρέθηκε στην εκπομπή της ΕΡΤ «Στούντιο 4» και έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη, μιλώντας για όλα. Η δημοφιλής τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων έκανε ένα επικό σχόλιο αναφερόμενη στην δύσκολη περίοδο της καραντίνας.

Όπως χαρακτηριστικά είπε, το αγαπημένο της τραγούδι στον κορωνοϊό ήταν το ''είμαστε ακόμη ζωντανοί'', μιας και το άκουγε καθημερινά. Οι παρουσιαστές ωστόσο της είχαν και μια έκπληξη μιας και ήταν μια πολύ ιδιαίτερη μέρα για εκείνη, αφού έκλεινε τα 70 της χρόνια, και έσβησε τα κεράκια στον... αέρα της εκπομπής.

«Έχω και πειθαρχία και πάθος και έρωτα με ό,τι καταπιάνομαι» είπε, τονίζοντας ότι αφού ασχολήθηκε με το τραγούδι που το θεωρεί «κοινωνία της ψυχής», δόθηκε απόλυτα σε αυτό. Όσων αναφορά την ηλίκία της ανέφερε: «Εβδομήντα, μην ντρέπεστε να το λέτε, είναι τιμή μου και καμάρι μου» για να προσθέσει: «Για μένα το 70 είναι ένας αριθμός. Αν αγαπάς τη ζωή και το σώμα και η φωνή υπακούει, μπορείς να συνεχίσεις».

Δεν αρνήθηκε ότι αναπολεί πολλές φορές το παρελθόν αλλά πρόσθεσε ότι δεν είναι κολλημένη σε αυτό: «Ζω το τώρα, μου αρέσει να κάνω όνειρα για το μετά» ανέφερε.