Άγριο επεισόδιο με μαχαίρια και λοστούς έξω από γήπεδο στο Ωραιόκαστρο: Δεκάδες προσαγωγές

Άγριο επεισόδιο με μαχαίρια και λοστούς έξω από γήπεδο στο Ωραιόκαστρο: Δεκάδες προσαγωγές
Σοβαρά επεισόδια ξέσπασαν το βράδυ της Παρασκευής (18/10) στο «Κονταξοπούλειο» ανάμεσα σε οπαδούς.

Επεισόδιο οπαδικής βίας ανάμεσα σε δεκάδες άτομα σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (18/10), έξω από το «Κονταξοπούλειο» Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Ωραιοκάστρου, στη Θεσσαλονίκη.

Το επεισόδιο σημειώθηκε στο ημίχρονο του αγώνα μπάσκετ, Κεραυνός Ωραιοκάστρου-Αστέρας Κουκλουτζά, όταν οπαδοί των δύο ομάδων πιάστηκαν στα χέρια, ενώ σύμφωνα με το oraiokastro24, χρησιμοποίησαν μαχαίρια και λοστούς.

Οι συγκρούσεις ξέσπασαν μετά τις 22:00 και στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας, η οποία προχώρησε σε 59 προσαγωγές, ενώ δεν υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί.

«Με αφορμή τα θλιβερά γεγονότα που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης μεταξύ των αντρικών ομάδων Κεραυνός Ωραιοκάστρου – Αστέρας Κουκλουτζά έξω από το δημοτικό κλειστό γήπεδο Ωραιοκάστρου, η Διοίκηση του σωματείου και σύσσωμο το σύνολο των υποστηρικτών-γονέων αθλητών του Συλλόγου μας καταδικάζουν απερίφραστα κάθε εκδήλωση βίας από που κι αν προέρχεται. Βεβαιώνουμε πως καμία σχέση δεν έχει ο σύλλογος μας με ότι κι αν συνέβη εκτός γηπέδου αλλά και με όσους συμμετείχαν.

 

Θα θέλαμε να ευχηθούμε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία σε όλους τους αθλητές του Αστέρα, γνωρίζοντας και οι δύο ότι αθλητισμός ενώνει. Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ολόψυχα και όλων των υγιή φίλαθλο κοινό για την υποστήριξη και των δύο ομάδων», αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε για το περιστατικό ο Κεραυνός.