Γάτος από την Θεσσαλονίκη μέσα στους πιο αναγνωρίσιμους παγκοσμίως: Έχει μάνατζερ και εκατομμύρια προβολές στο διαδίκτυο (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Γάτος από την Θεσσαλονίκη μέσα στους πιο αναγνωρίσιμους παγκοσμίως: Έχει μάνατζερ και εκατομμύρια προβολές στο διαδίκτυο (vid)
Θεσσαλονικιός γάτος έχει γίνει ένας από τους πιο δημοφιλής στο κόσμο, καθώς τα βίντεο του συγκεντρώνουν εκατομμύρια προβολές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ένας γάτος από την Θεσσαλονίκη στην κορυφή του... κόσμου. Ο Σίμπα, ένα πανέμορφο γατάκι από την Θεσσαλονίκη έχει γίνει μια persona στο Instagram, μιας και τα βίντεο του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μαζέυουν εκατομμύρια προβολές.

Ο Σίμπα, μάλιστα, έχει μάνατζερ η οποία τον... βοηθάει στο έργο του, ανεβάζοντας καθημερινά νέα κλιπ. Ο λόγος για την Μαρία Σωσάνογλου, η οποία διατηρεί και διαφημιστικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη.

Σε δηλώσεις της στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ανέφερε πως το να βγάζεις βίντεο μια γάτα δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση, μιας και ο συγκεκριμένος γάτος χρειάζεται αρκετό χρόνο για τα... γυρίσματα. Όπως ανέφερε συνήθως κοιμάται, και χρειάζονται πολλές ώρες για να βγάλουν ένα απλό βίντεο.

 

«Μέχρι και δυόμισι ώρες έχουμε περάσει περιμένοντας να γεμίσει τις “μπαταρίες” του. Άλλες πάλι φορές, ξαφνικά το γύρισμα μπορεί να σταματάει γιατί πολύ απλά ο διάσημος γάτος μας αποκοιμιέται και τον ψάχνουμε στις γωνίες, όπου έχει χωθεί για να χαλαρώσει.

Είναι σίγουρα ο πιο διάσημος υπναράς και εννοείται πως πάντα περιμένουμε να ξυπνήσει και ποτέ δεν χαλάμε τη σιέστα του γιατί σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να νιώσει πίεση ή να ταλαιπωρηθεί», ανέφερε χαρακτηριστικά.