Άνδρας έπεσε θύμα γυναίκας που του... πουλούσε έρωτα και του απέσπασε τεράστια χρηματικά ποσά (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Άνδρας έπεσε θύμα γυναίκας που του... πουλούσε έρωτα και του απέσπασε τεράστια χρηματικά ποσά (vid)
Άνδρας έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης από γυναίκα που του πουλούσε... έρωτα και του απέσπασε μεγάλα χρηματικά ποσά.

Μια σοκαριστική ιστορία πήρε το φως της δημοσιότητας, με άνδρα να εξαπατάται από γυναίκα η οποία του πουλούσε έρωτα με σκοπό να του αποσπάσει χρήματα.

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» στο MEGA, ο εξαπατόμενος άνδρας γνώρισε την γυναίκα μέσω TikTok, και εκείνη του συστήθηκε ως χορεύρια με σκόπο να τον κάνει να επενδύσει σε μια πλατφόρμα με δήθεν μεγάλο επιτόκιο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο άνδρας να χάσει πάνω από 20.000 ευρώ όπως αποκαλύπτει.

«Την γνώρισα μέσω TikTok. Mου συστήθηκε ως χορεύτρια και την αποδέχτηκα. Είχαμε καθημερινή επικοινωνία για ενάμιση χρόνο. Μιλάγαμε μόνο με μηνύματα. Τρώγαμε πάντα μαζί, ακούγαμε μουσική μαζί. Ήθελε να κάνουμε παιδιά. Μου έλεγε "μου λείπεις, σε θέλω"», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Με έπεισε να επενδύσω χρήματα σε πλατφόρμα δήθεν με μεγάλο επιτόκιο. Ξεκίνησα με μικρά ποσά και έφτασα να επενδύω περίπου 20.000 ευρώ. Κατάλαβα ότι είναι απάτη όταν μου έστειλε μήνυμα ένας άλλος εξαπατημένος. Επιχείρησα να κάνω ανάληψη και με μπλόκαρε. Άλλαξα τις τραπεζικές κάρτες γιατί ήταν αποθηκευμένες στην πλατφόρμα».

 

«Έπαθα κατάθλιψη, πήγα σε γιατρό και ξεκίνησα φαρμακευτική αγωγή», σημειώνει.

Η δικηγόρος του θύματος, Άννα Μαρία Φίλιππα, ανέφερε τα εξής: «Το πρόβλημά μας είναι να δικαιωθούμε αστικά από την τράπεζα που άφησε και δέχτηκε εντολές πληρωμής προς άγνωστους δικαιούχους χωρίς να ελέγξει νομιμοποιήσεις, χωρίς να τις καταστήσει ύποπτες και τις εκτέλεσε άμεσα».