Πρωταθλητές Σερβίας οι Βλαχόπουλος και Σκουμπάκης με τη Νόβι Μπέογκραντ

Ο Άγγελος Βλαχόπουλος και Ντούσκο Πιγιέτλοβιτς σηκώνουν το τρόπαιο του πρωταθλήματος Σερβίας με τη Νόβι Μπέογκραντ

bet365

Ο αρχηγός Άγγελος Βλαχόπουλος και ο Δημήτρης Σκουμπάκης πανηγύρισαν το πρωτάθλημα Σερβίας με τη Νόβι Μπέογκραντ, λίγο πριν από το Final 8 του Champions League, που θα διοργανώσει σε λίγες ημέρες στην έδρα της. Η Γιαντράν αποκαθήλωσε τη Γιουγκ στην Κροατία.

Η Νόβι Μπέογκραντ κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς και το δεύτερο τίτλο πρωταθλήματος, διατηρώντας τα πρωτεία στη Σερβία.

Η ομάδα των Άγγελου Βλαχόπουλου και Δημήτρη Σκουμπάκη νίκησαν τον Ερυθρό Αστέρα 14-7 και με 2-0 νίκες έφθασαν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τη Νόβι Μπέογκραντ ήταν ο Ισπανός, Αλβάρο Γρανάδος με 10 γκολ!

Πάντως η στιγμή που έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν απονομή. Ο Βλαχόπουλος ως αρχηγός μετά την απομάκρυνση του Μάντιτς, κάλεσε δύο φορές τον σπουδαίο Ντούσκο Πιγιέτλοβιτς και μαζί σήκωσαν το τρόπαιο.

skoumpakis

Η Νόβι Μπέογκραντ, περσινή φιναλίστ στο Champions League, διοργανώνει σε δύο εδβομάδες ξανά στην έδρα της την τελική φάση της διοργάνωσης και είναι ένας από τους πιθανούς αντιπάλους για τον Ολυμπιακό στον προημιτελικό.

Η Γιαντράν πρωταθλήτρια Κροατίας για πρώτη φορά, αποκαθήλωσε τη Γιουγκ

Συναρπαστικό φινάλε στο πρωτάθλημα Κροατίας, με τη Γιαντράν Σπλιτ να νικά εντός έδρας τη Γιουγκ Ντουμπρόβνικ με 11-8 στον 5ο τελικό και τελευταίο τελικό.

Με διαιτητές τον Γιώργο Σταυρίδη και τον Ιταλό, Αλεσάντρο Σεβέρο, η Γιαντράν είχε για πρωταγωνιστές τον τερματοφύλακα Μάρτσελιτς (εννέα αποκορύσεις) και τον Μπούριτς (τέσσερα γκολ) κατακτώντας τον τίτλο για πρώτη φορά στην ιστορίας της.

jadran
Photo Credit: Jakov Prkic/Cropix

Η Γιουγκ πολυνίκης με 17 τίτλους πρωταθλήματος χάνει τα πρωτεία στη χώρα της, λίγο πριν από το ταξίδι στο Βελιγράδι για το Final 8 του Champions League. O Κώστας Κάκαρης, που όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Προ Ρέκο, πέτυχε ένα γκολ, ενώ 11 αποκρούσεις είχε ο Πόπαντιτς.

Photo Credits: Waterpolo Serbia

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα