ΠΑΟΚ: Ήττα από την Ντούισμπουργκ κι αποκλεισμός από το Euro Cup

Δημήτρης Ντζάνης
Ήττα για τον ΠΑΟΚ από την Ντούισμπουργκ κι αποκλεισμός από το Euro Cup

bet365

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα κι από την Ντούισμπουργκ με 12-10 στο Κραν της Σλοβενίας κι έμεινε εκτός μάχης πρόκρισης στο Euro Cup.

Ο ΠΑΟΚ όταν έγινε η κλήρωση της προκριματικής φάσης των ομίλων του Euro Cup, θεωρητικά πολλές ελπίδες για να βρεθεί στις δύο πρώτες θέσεις του 7ου ομίλου και να συνεχίσει στην επόμενη φάση, όμως δεν τα κατάφερε στο Κραν της Σλοβενίας.

Η ήττα από την Ντούισμπουργκ με 12-10 και σε συνδασμό με την ήττα και από την Ορτίτζα την Παρασκευή (27/9), έθεσαν τον Δικέφαλο εκτός πρόκρισης και ο αγώνας του την Κυριακή (29/9, 13:00) με την ανίσχυρη Τρίγκαλ Κραν αποκτά τυπική σημασία.

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε 4-1 στο ξεκίνημα της β' περιόδου και με γκολ από τους Καρατζά και Ντέλιτς έκλεισε το πρώτο ημίχρονο με προβάδισμα τριών γκολ (7-4).

Όμως δεν είχε ανάλογη συνέχεια, στο δεύτερο μισό της 3ης περιόδου, δέχθηκε τρία αναπάντητα γκολ, με την Ντούισμπουργκ να προσπερνά για πρώτη φορά με 9-8.

Η γερμανική ομάδα διεύρυνε το σερί της στο 11-8, 2:56 πριν από το τέλος, ο ΠΑΟΚ με τους Τσολακούδη και Ντέλιτς πλησίασε στο 11-10 (1:41), όμως ο Έιντνερ σκοράροντας για το 12-10 (1:09), έσβησε τις όποιες ελπίδες για την ελληνική ομάδα.


Τα οκτάλεπτα: 1-3, 3-4, 5-1, 3-2.

Ντούισμπουργκ (Βουκσάνοβιτς): Έιντνερ 1, Σίμιτς 1, Λ. Μέτεν 1, Ντολφ 1, Ελ. Μέτεν 1, Γκουσάκοφ 5, Γκεργκέλιφι 2.

ΠΑΟΚ (Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Μπιτσάκος 1, Λασκαρίδης, Ν. Προσινικλής, Χρυσοσπάθης, Κεχαλάρης, Τσολακούδης 2, Μυρίλος 1, Ντέλιτς 3, Πολ. Προσινικλής, Κούπμαν, Καρατζάς 3, Σιορδίλης.

@Photo credits: eurokinissi, Στέλιος Στεφάνου

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα