ΠΑΟΚ – Υδραϊκός 11-8: Ισοφάρισε ο «δικέφαλος» και η έξοδος στην Ευρώπη θα κριθεί την Πέμπτη

Newsroom
ΠΑΟΚ – Υδραϊκός 11-8: Ισοφάρισε ο «δικέφαλος» και η έξοδος στην Ευρώπη θα κριθεί την Πέμπτη

bet365

Ένα εντυπωσιακό 6-0 σερί έδωσε τη νίκη στον ΠΑΟΚ που ισοφάρισε σε 1-1 την σειρά με τον Υδραϊκό για τις θέσεις 5-6 στην Α1 πόλο ανδρών.

Ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε του Υδραϊκού με 11-8, μετά από πολύ καλή εμφάνιση στο δεύτερο μισό του δεύτερου μεταξύ τους αγώνα για τις θέσεις 5η-6η του πρωταθλήματος Α1 πόλο ανδρών και ισοφάρισε σε 1-1 νίκες.

Έτσι η σειρά -και τι ευρωπαϊκό εισιτήριο- θα κριθεί σε τρίτο αγώνα την Πέμπτη (27/5) στο κολυμβητήριο του Αλίμου.

Ο Δικέφαλος του Βορρά βρέθηκε να χάνει με 6-4, λίγο πριν από τη λήξη του δεύτερου οκτάλεπτου, αλλά στη συνέχεια έκανε εντυπωσιακή ανατροπή κλείνοντας την άμυνά του και με ένα εντυπωσιακό σερί 6-0 βρέθηκε να προηγείται και με 10-6, για να έρθει το τελικό 11-8. Σε μεγάλη μέρα βρέθηκε ο τερματοφύλακάς του Χαρ. Αϊβαλιώτης.

ΠΑΟΚ - ΥΔΡΑΪΚΟΣ 11-8

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 2-3, 3-0, 3-2.

ΠΑΟΚ DOMUS ERGO (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Σαρησάββας, Μηλάς 2, Προσινικλής Ν., Μαρινάγης, Κεχαλάρης 2, Μιλάρντοβιτς 3, Σγουρίδης 2, Σάλεχ, Προσινικλής Π., Κούπμαν 1, Κουγιούνης, Μανθογιάννης, Τόττης 1, Λασκαρίδης

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Μάκης Βολτυράκης): Γαλανίδης, Παζαΐτης, Θαλασσινός, Κοκκινάκης 2, Πρέκας 1, Αλμύρας, Μπλάνης, Γιάνκοβιτς, Φώσκολος 2, Άντζιτς 2, Χατζηγούλας 1, Αλβέρτης, Παρτσόγλου

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα